Speltips på vinnare av Super Bowl 2018

Vi har ett speltips på vinnare av Super Bowl 2018 som är en matchen mellan New England Patriots och Philadelphia Eagles. Matchens spelas tidigt måndag morgon 5 februari svensk tid med start redan 00.30.

Vi går igenom statistik och förutsättningarna och ger dig ett exklusivt superodds på hela 7 ggr pengarna på att Patriots eller 14 ggr pengarna att Eagles vinner matchen hos Betfair. Till erbjudandet

Speltips på vinnare av Super Bowl 2018

Vem vinner Super Bowl 2018

Ja, vem vinner Super Bowl 2018 är frågan och skall man tro spelbolagen så är Patriots stora favoriter med odds runt 1,50. Eagles är utmanarna och har de egentligen någon rimlig chans att vinna? Oavsett hur matchen slutar så är det ingen tvekan om att det är de två bästa NFL lagen som gör upp om titeln.

New England Patriots är som sagt stora favoriter. Med rutinerade och flerfaldige vinnaren Tom Brady som quarterback har New England ett segervapen. I semifinalen vann man en jämn match mot Jacksonville med 24-20 och det kommer troligen krävas mer än så för att vinna finalen.

Philadelphia Eagles har ett ungt hungrigt lag med quarterbacken Nick Foles i spetsen. I semifinalen krossade man Minnesota Vikings med 38-7 och tog med sig ett stort självförtroende till Super Bowl 2018. Kan Folan och resten av Eagles upprepa sin prestation tror vi att Patriots får det svårt. Som vi ser det är detta en jämn och öppen match och tittar man då på oddsen finns ett för oss givet spel på matchen.

Speltips: vi tycker matchen är helt öppen, väldigt nära 50/50 och då finns bara ett spel – Vi tror att Eagles vinner Super Bowl 2018!

Bästa odds på matchen är helt galna 14 ggr pengarna via vårat unika erbjudande hos Betfair! Till erbjudandet

Bästa odds Super Bowl 2018

Förutom supererbjudandet från Betfair kan man även spela på matchen till vanliga odds och då är dessa de spelbolagen med högst odds på respektive lag:

Bästa odds New England Patriots 1,57 hos Coolbet
Bästa odds Philadelphia Eagles 2,75 hos Bethard