Speltips Wimbledon 2022 med vinnarodds

Vi har ett speltips på Wimbledon 2022 samt vinnarodds för favoriterna på herrsingel och damsingel. Det går även att se alla matcherna via livestream hos Unibet. Turneringen spelas måndag den 27 juni till söndag den 10 juli.

Speltips Wimbledon 2022

På herrsidan finns det framförallt tre spelare som spelbolagen tror på och det är Novak Djokovic, Carlos Alcaraz och Rafael Nadal. Vi är helt eniga med dem om att det är här vi kommer att hitta vinnaren av årets Wimbledon turnering. Djokovic är regerande mästare och har vunnit de tre senaste gångerna som turneringen har spelats (2020 blev Wimbledon inställt på grund av Coronapandemin). Med detta sagt så talar mycket gör att det blir Djokovic som tar ännu en titel.

Spanjoren Carlos Alcaraz är rankad sjua i världen inför Wimbledon men kan mycket väl bli den store utmanaren till Djokovic efter att ha visat fin form den senaste tiden med bl a en kvartsfinal i Franska öppna. Han har dessutom besegrat både Djokovic och Nadal i Madrid tidigare i år. När det gäller Nadal så har han en seger från Franska Öppna i bagaget och kan han få ordning på foten som strular en del så kan även han utmana och ta en ny Wimbledon titel.

På damsidan handlar allt om världsettan Iga Swaitek som är storfavorit att vinna Wimbledon på damsidan. Hon är obesegrad i 35 raka matcher och har en vinst från Franska öppna med sig. Det är svårt att ens se vem som ska kunna utmana henne men om man får tro oddsen så är det i första hand Naomi Osaka, Cori Gauff och Emma Raducanu.

Speltips: Vi tror att båda favoriterna håller och att Novak Djokovic och Iga Swaitek vinner Wimbledon 2022 och oddsen är spelbara enligt oss!

Bästa odds på matcherna

Bästa odds på matcherna i Wimbledon hittar ni i vår oddsjämförelse nedan.

Vinnarodds

Så här ser vinnaroddsen ut på damsidan och herrsidan:

Oddsen finns hos Unibet

Livestream Wimbledon 2022

Du kan se samtliga matcher i Wimbledon 2022 via livestream hos Unibet. De har rättigheterna att visa matcherna i sin livestreaming tjänst Unibet TV. Se till att ha pengar på ditt spelkonto och klicka sedan fram till den matchen du vill se i oddsmenyn.

Till Unibet

Robban

Sport och spelintresserad som älskar fotboll och övrig sport. Skriver initierade speltips och har gjort sedan 2010. Kollar mycket Premier League, Champions League och Allsvenskan

Du gillar kanske också...