Speltips Wolverhampton – Man Utd 19 Aug 2019

Vi ger dig ett speltips Wolverhampton – Man Utd i Premier Leagues andra omgång, matchen spelas på måndag kväll den 19 augusti kl 21:00.
Vi ger dig bästa odds, speltips, laguppställningar och statistik i denna viktiga match.

Missa inte att nya spelare får 100% bonus upp till 1000 kr hos
10bet

Speltips Wolverhampton - Man Utd

Speltips Wolverhampton – Man Utd 19 aug 2019

Wolverhampton var en av de stora överraskningarna förra säsongen och Man Utd en av de största besvikelserna. Man i första omgången av Premier League säsongen 2019/2020 vann man med 4-0 mot Chelsea och fick vind i seglen. Woverhampton fick 0-0 borta mot Leicester och de är också en ok start.

Wolverhampton:

Wolverhampton är ett klart bättre hemmalag och förra säsongen var det inte många lag som gick segrande från Molineux Ground. De slutade på en imponerande 7:e plats och det var framförallt mot topplagen som spelet passade bra. Senaste två hemmamatcherna mot United har slutat med vinst och det finns möjlighet även denna säsong för att kunna sno åt sig en vinst mot starka United.
Skador Phil Ofosu-Ayeh högerback i övrigt har tränaren Nuno Gomes inga andra avbräck.

Man United:

Fick en flygande start med 4-0 hemma mot Chelsea och man har i nyinköpte Maguire ett potentiellt starkt backpar tillsammans med Lindelöf. Pogba är fortfarande kvar och har han dagen så är han en fantastisk spelare. Nu gäller det för United att vinna igen för att kunna gå upp i topp i tabellen före ärkerivalerna Arsenal och Liverpool. Kan man ha en stabil defensiv och krydda det med snabba omställningar så finns det chans att vinna även mot ett starkt Wolves. Men det är skillnad att spela på bortaplan så detta blir ett test för nya United.
Skador: Eric Bailly

Vårt Speltips Wolves – Man Utd X
En tight match lär det bli och vårt tips är att det slutar oavgjort.

Bästa odds för X hittar vi med 3,35 i odds hos Unibet.

Övriga odds hittar ni i nedan.

Laguppställningar Wolves – Man Utd

Vi tror att Man Utd ställer upp med samma lag som besegrade Chelsea med 4-0. Wolves behåller även dom samma uppställning.

Wolves Startelva 3-5-2
MV: Patrizio
MB: Boly MB: Bennet, MB: Coady
HM Doherty, CM: Neves, CM: Dendocker, Moutinho VM: Otto
FW: Jimenez, FW: Jota

Man United tror vi ställer upp så här:
United Startelva 4-2-3-1
MV: De Gea
HB: Wan Bisssaka, MB: Lindelöf, MB: Maguire, VB: Shaw
CM: McTominay, CM: Pogba
HM: Lingard, OM: Perreira, VM: Rashford
FW: Martial

10Bet nu med 1000 kr i oddsbonus

10bet är det senaste bolaget som har fått en svensk spellicens. Nu kan nya kunder under 2019 få en bra välkomstbonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr och spela med 2000 kr. OBS bonusen ska omsättas i mobilen. Mer info om 10bet bonus hittar du här.

Till 10Bet