Sportsbetting 2019 hos spelbolag med spellicens

Sportsbetting året 2019 närmar sig med stormsteg och då gäller det att välja spelbolag med spellicens i Sverige. De nya reglerna träder i kraft 1 januari 2019 och då gäller det att välja något av de spelbolagen som har licens i Sverige. Här nedan går vi igenom de bästa spelbolagen som ansökt om Svensk spellicens 2019.

Sportsbetting 2019 hos spelbolag med spellicens

Spelbolag med licens för Sportsbetting 2019

LeoVegas startade sin sportsbook för bara några år sedan men är ändå många spelares favorit bland svenska bookmakers. LeoVegas kommer också gynnas av en legalisrad spelmarknad. Här finns goda chanser att växa och erbjuda oss spelare en ännu bättre produkt. De är redan idag bäst när det gäller betting och livebetting i mobilen. Det är även väl förberedda för en licens och har redan infört BankID inloggning.

Bet365 ett bra val idag och de kommer vara ett ännu bättre val 2019 med en svensk spellicens. Bet365 ansökte om en svensk spellicens den 23 aug 2018 genom bolaget Hillside (Sports) ENC. Det är de som kommer driva Bet365 i Sverige och vi tror att spelbolaget som redan idag är bäst blir ännu bättre för oss svenska sportspelare.

Unibet är ett av de spelbolag som jobbat hårdast för att få till en licensierad spelmarknad i Sverige. De har sökt licens den 9 aug 2018 genom bolaget Spooniker LTD. Vi tror att Unibet kommer att kunna växa och bli ännu bättre med en svensk licens. Detta är ett av de spelbolag man bör ha spelkonto på under 2019.

Svenska Spel blir alltså av med sin monopolställning och kommer att tappa till sina konkurrenter. Men det är inte hela sanningen. Själklart är det många som bara spelat hos Svenska spel som nu kommer att kunna välja nya och på vissa områden bättre spelbolag. Men man skall inte glömma att det kan bli bra för Svenska Spel också. Framförallt kan de nu erbjuda odds som är lika bra som övriga spelbolag vilket man inte kunnat innan. Glöm inte heller att man fortfarande har Sveriges bästa poolspel på sport i form av Stryktipset!

Välj Spelbolag med licens 2019

Det är viktigt att vi spelare väljer spelbolag med licens 2019. Framförallt handlar det om att det nya systemet skall fungera men vi ser även många fördelar:

Skattefria vinster så länge vi väljer licensierade spelbolag. Annars skattar man 30% på vinsterna.
Förbättrade villkor för oss spelare då de spelbolag med licens måste sköta sig på ett helt annat sätt än tidigare.
Spelpaus.se är ett verktyg för att lätt stänga av sig från alla spelbolag från licens om man inte vill spela längre.