Betstars odds bonus

Betstars odds bonus är ett mycket bra erbjudande där den som satsar 5 dollar och får 20 dollar extra i gratis spel. Betstars är Pokerstars helt nya bettingsida och detta sportsbetting erbjudande är riktigt bra!

Du får 20 dollar i gratis spel. Gör en första insättning på 100 kr eller mer för att kvalificera dig för erbjudandet. Lägg sedan ett första spel på 5 dollar och du får 20 dollar i gratis spel direkt av Betstars. 20 dollar motsvarar ca 150 kr i freebets!

Hos Betstars finns en enorm mängd bra odds kampanjer. Varje vecka kan du som spelare ta del av mängder av freebet och fina utlottningar bara genom att lägga dina spel på sport hos Betstars.

Klicka här för din Betstars oddsbonus

Betstars Odds Bonus

Betstars odds bonus

Betstars odds bonus är en av de mest generösa. Du behöver inte vara någon storspelare för att hitta bra värde i denna bonusen. Alla som vill testa en bra sportsbook kan med fördel testa sportbonusen hos Betstars. En anna av Betstars stora fördelöar är att du kan lätt få många extra gratis spel på sport bara genom att spela här.

Gör så här för att hämta din Betstars odds bonus:
1. Registrera ett nytt Betstars konto här
2. Gör en första insättning på minst 100 kr.
3. Lägg ett första spel på minst 5 dollar för att aktivera dina 20 dollar i freebets!

Till Spelbolag Betstars

För att läsa mer om omsättningskrav och villkor får du här mer info om Betstars bonus

Betstars speltips

Ett av våra Betstars speltips är först och främst att göra en liten insättning för att ta del av startbonusen som är mycket förmånlig. Det är även värt att nämna alla bra odds kampanjer som Betstars har där man som spelare kan kamma hem massor av gratis sportspel genom att lägga spelen här. Betstars har en bra livebetting och bra odds men det finns ingen Live streamad sport att titta på.