Bwin odds bonus – upp till 100 kr

Bwin odds bonus är en förmånlig bonus att använda på sport. Nya kunder får 100% upp till 100 kr. Sätt in 100 kr så har du 100 kr extra att spela med. Bonusen ska satsas 3 ggr på sportspel till minsta odds 1,70 innan uttag.

Klicka här för din Bwin oddsbonus

Bwin odds bonus - upp till 100 kr

Bwin odds bonus på 100% upp till 100 kr

Bwin odds bonus är riktigt bra och du får 100% upp till 100 kr. Sätter du in 100 kr har du alltså totalt 200 kr att spela med.
Gör så här för att hämta din Bwin oddsbonus:
1. Registrera ett nytt Bwinkonto här
2. Gör en första insättning på 100 kr eller mer och få 100 kr extra att spela med
3. Din bonus ska omsättas 3x till lägsta odds 1,70 innan uttag kan ske.

Till Bwin

För att läsa mer om omsättningskrav och villkor får du här mer info om Bwin bonus

Bwin Speltips

Bwin är ett onlinespelbolag som har funnits ända sedan 1997 och det har sitt ursprung i Österrike men finns i dag över hela världen. Sen 2019 har de även en svensk spellicens för oddsspel vilket gör att alla vinster är skattefria hos Bwin. Bolaget har mängder av odds och det är framförallt deras sportsektion som är vida känd. De har genom året sponsrat kända lag som Real Madrid och Milan. Det finns även kasino på samma sida.

Om vi tittar på vilka sporter det går att spela hos Bwin hittar vi mängder av odds på populära sporter som fotboll, tennis, ishockey och handboll. Det finns även spel på lite udda sporter som schack, Rugby och Backhoppning. Oavsett vilka sporter och ligor du vill spela på hittar du ditt odds hos Bwin. Oddsen är också väldigt bra sett till andra bookmakers. Det är ofta som vi tittar i oddsjämförelsen och hittar Bwin som högsta odds.

18+ regler och villkor gäller stödlinjen.se