WilliamHill oddsbonus

WilliamHill oddsbonus är ett freebet värt 500 kr. Sätt in och lägg ett första spel värt 500 kr. Vid förlust får du då ett freebet värt 500 kr utan omsättningskrav. Vid vinst får du vinsten som vanligt.

Hämta din WilliamHill oddsbonus

WilliamHill oddsbonus

WilliamHill oddsbonus

WilliamHill oddsbonus är just nu ett freebet för 500 kr. Till alla nya spelare som sätter in 200 kr eller mer och lägger ett första spel på minst 500 kr. Vid förlust av spelet väntar ett freebet värt 500 kr.

Gör så här för att hämta din WilliamHill bonus:
1. Registrera ett nytt WilliamHill konto här och välj deras bettingbonus.
2. Gör en första insättning och lägg ett spel på 500 kr.
3. Spela med 500 kr freebet där vinsten är helt utan omsättningskrav om du förlorar ditt spel.

Till WilliamHill

Ditt första spel kan vara ett singelspel eller ett kombinationsspel. Det krediteras till ditt spelkonto så fort spelet har rättats som förlust.

Vinsterna från ditt freebet är helt utan omsättningskrav. Du får bara ditt freebet om ditt första spel rättas som förlust. Så här kan du satsa på ett riktigt superodds då du inte kan förlora nåt. Läs mer om WilliamHills bonus regler.

Speltips WilliamHill

Det är ett bra speltips att använda sig av WilliamHill som spelbolag. Här finns mängder av bra odds och de är ofta i topp i oddsjämförelser på stormatcher i Premier League och Champions League.

Här finns även många bra bettingfunktioner, en av dem är Betbuilder. Här kan man spela på flera utfall i en och samma match. Har du en klar bild över hur en match kommer att se ut kan man med BetBuildern tjäna lite extra. Ex, kan man spela på antal hörnor och första målskytt i en och samma match.

WilliamHill har ofta bra odds på långtidsspel. Det kan vara vinnarspel på fotbollsligor eller större turneringar som EM, VM, OS.

Till WilliamHill