WilliamHill oddsbonus

WilliamHill oddsbonus är ett freebet värt 100 kr. Sätt in 200 kr och lägg ett första spel till odds 1.8 eller högre för att ta del av din sportbonus hos William Hill.

Hämta din WilliamHill oddsbonus

WilliamHill oddsbonus

WilliamHill oddsbonus

WilliamHill oddsbonus är just nu ett freebet för 100 kr. Till alla nya spelare som sätter in 200 kr eller mer och lägger ett första spel på minst 200 kr till odds 1.80 eller högre väntar ett freebet.

Gör så här för att hämta din WilliamHill bonus:
1. Registrera ett nytt WilliamHill konto här och välj deras bettingbonus.
2. Gör en första insättning och lägg ett spel på 200 kr.
3. Spela med 100 kr freebet där vinsten är helt utan omsättningskrav.

Till WilliamHill

Ditt första spel kan vara ett singelspel eller ett kombinationsspel. Totala oddset skall vara på 1.80 eller högre för att du skall få ditt freebet. Det krediteras till ditt spelkonto så fort spelet har rättats.

Vinsterna från ditt freebet är helt utan omsättningskrav. Dock räknas ej insatsen med i vinsten. Ex. Du satsar ditt 100 kr freebet på ett med spel med 5.0 ggr pengarna i odds. Vinsten är normalt då 500 kr. Men i detta fall räknas insatsen bort så vinsten hamnar på 400 kr. Läs mer om WilliamHills bonus regler.

Speltips WilliamHill

Det är ett bra speltips att använda sig av WilliamHill som spelbolag. Här finns mängder av bra odds och de är ofta i topp i oddsjämförelser på stormatcher i Premier League och Champions League.

Här finns även många bra bettingfunktioner, en av dem är Betbuilder. Här kan man spela på flera utfall i en och samma match. Har du en klar bild över hur en match kommer att se ut kan man med BetBuildern tjäna lite extra. Ex, kan man spela på antal hörnor och första målskytt i en och samma match.

WilliamHill har ofta bra odds på långtidsspel. Det kan vara vinnarspel på fotbollsligor eller större turneringar som EM, VM, OS.

Till WilliamHill