Sportsbetting med Bankid 2019

Vi ger dig tips om var du kan hitta Sportsbetting med Bankid 2019. Efter den 1 Januari träder den nya spellagen i kraft och då krävs det att spelbolaget har en svensk spellicens för att det ska vara tillåtet att spela där. En annan förutsättning för att du ska kunna spela är att du ska kunna identifiera dig på ett elektroniskt sätt som t.ex Bank-ID. Detta kräver den nya spellagen och här ger vi dig spelbolag som redan idag har Sportsbetting med BankID.

Sportsbetting 2019 hos spelbolag med spellicens

Sportsbetting med Bankid 2019

LeoVegas har alldeles nyligen växlat över till inloggning via BankID och kommer fortsätta med det som ett krav under 2019. Det är även väl förberedda för en licens och har redan infört BankID inloggning. De kunder som idag har ett användarnamn kan med ett enkelt knapptryck verifiera sitt konto med sitt Bank-Id och kan i fortsättningen spela Sportsbetting med Bankid utan problem. Hos Leo Vegas får du även vinsterna insatta på ditt konto inom 5 minuter.

Unibet erbjuder en mycket bra sportsbetting via bankid redan idag och har ansökt om en licens via bolaget Spooniker LTD. Fördelen med Unibet är att du har tillgång till alla produkter under samma plånbok och du får även här snabba uttag och en bra bonus. Nya kunder får 500% bonus upp till 500 kr eller 200% bonus upp till 1000 kr.

Svenska Spel var en av de första att införa inloggning med BankID och de kopplade de till det gamla spelkortet som folk har haft. Nu behövs inte spelkortet längre utan inloggning sker enkelt via ditt mobila eller vanliga BankId. Hos Svenska Spel kan du även under 2019 spela de populära spelen som Lotto, Stryktipset och triss med mera.

Snabbare.com är en relativt ny oddssida med fördelaktiga odds och snabba uttag. De har ingen inloggningsprocess alls utan här gör du en insättning med din internetbank direkt och när du spelat klart och vill ta ut dina vinster hamnar det på ditt bank-konto inom 15 minuter. Sportsbetting utan krångel och onödiga krav. Spela både live och innan matchstart på ett brett utbud av sporter.

Fördelar med BankID

Det finns flera fördelar med att använda sig att ett spelbolag med Bankid:

Snabba Uttag i och med att du har loggat in med ditt BankID har du en snabb direktkoppling till din bank vilket ger dig snabba uttag av vinster.
Säkerhet Så länge du har koll på ditt Bank_id är det ingen som kan logga in genom att knäcka ditt användarnamn och lösenord.
Snabb inloggning En Bank-ID inloggning tar i regel inte mer än några sekunder och sen kan du lägga ditt sportsbet.