Stryktipsförslag vecka 48 2019 med 25 miljoners pott

Läs vårt stryktipsförslag vecka 48 2019 med kortfattad summering av matcherna och snabb, enkel statistik som ger bra förutsättningar för ett vinnande system på Styktipset v.48 som spelas den 30 November 2019! Denna vecka är det 50 år sedan Stryktipset spelades för först gången. Det firar Svenska spel med en jackpott på 25 miljoner kr! Fyll i din kupong direkt hos Svenska Spel.

Stryktipsförslag vecka 48 2019

Stryktipset v.48 förslag

Nedan följer vårt förslag för Styktipset v.48. Vi baserar det på statistik och odds för att få fram ett bra system. Vill ni ha mer statistik hittar ni det i vår Premier League tabell samt på The Championship tabellen.

 1. Chelsea – West Ham 1X – Detta är en av de ”givna” matcherna. Men vill man vinna jackpotten krävs en gardering tror vi. Chelsea är favoriter men West Ham kommer att försvara sig bättre än mot Tottenham senast tror vi.
 2. Liverpool – Brighton 1 – Här finns ingen anledning att gardera. Liverpool är ligans bästa lag och på hemmaplan är man oslagbara!
 3. Tottenham – Bournemouth 1 – Tottenham ser ut som ett helt nytt lag efter att Mourinho tagit över. Nu kommer vinsterna på löpande band tror vi!
 4. Burnley – Crystal Palace 1X – Burnley är ett mycket starkt hemmalag med 4 segrar på 6 matcher i ligan. Dock är formen hos båda lagen dålig och vi garderar med ett kryss.
 5. Southampton – Watford 1 – Southampton är på gång och kommer att klättra i tabellen. 2-2 mot Arsenal senast visar att laget kan spela bra fotboll. Watford är sist i ligan och kommer att åka ur Premier League tror vi.
 6. Derby – QPR 1 – Två lag i mitten av The Championship tabellen men med helt olika formkurva. Derby är på väg uppåt och tar alla tre poängen här!
 7. Birmingham – Millwall X2 – Millwall har sett riktigt bra ut det senaste och får vårt utgångstips. Detta kan naturligtvis garderas på olika sätt, vi gör det med ett kryss.
 8. Stoke – Blackburn 1X – Två lag som vann i den senast ligamatchen. Stoke får grundtipset i form av hemmaplan men matchen bör garderas. Vi gör det med ett kryss
 9. Nottingham Forest – Cardiff 1– Här möts toppen mot botten och det bör bli topplaget Nottingham som tar hem detta. Deras fina form avgör!
 10. Leeds – Middlesbrough 1X – Leeds är riktigt bra i år och har bra form. Middlesbrough är på nedflyttningplats men har försvarat sig bra under året och klarat många kryss. Därför garderar vi!
 11. Brentford – Luton 1 – Kanske den givnaste matchen på hela Stryktiset enligt oss. Luton har 5 raka förluster bakom sig och vi ser inte att det skall vända mot Brentford som ligger på 8:e plats i ligan.
 12. Bristol C – Huddersfield 1X – Bristol C ligger sjua i ligan och har bara förlorat 2 matcher av 17. men samtidigt har man 8 st kryss. Huddersfield ligger på en 17:e plats men formen är på gång. Liten skrällvarning alltså!
 13. Wigan – Reading X2 – Här är bottenmötet som är så viktig att vinna. Wigan har usel form , men Reading är klart på gång. Vi tror på bortaseger men garderar med ett kryss!

Speltips: Vi föreslår alltså ett system med 7 halvgarderingar för totalt 128 kr hos Svenska Spel

Övriga spelbolag med Styktips

Det finns fler spelbolag än Svenska Spel som erbjuder Stryktips. Framförallt är det Paf som erbjuder Jackpot pools som liknar Stryktipset på många sätt. Här kan man vanliga veckor faktiskt få bättre återbetalning och detta är ett bra alternativ.

Även Mr Green Oddsjackpott liknar Styktipset på många sätt, där man med en liten insats kan vinna stort!