Speltips Sverige – Ryssland Hockey VM 2019

Vi har ett speltips på Sverige – Ryssland i Hockey VM 2019. Sverige är i och med segern mot Lettland igår klara för kvartsfinal. Nu handlar det om en gruppfinal mot svårast tänkbara motstånd den 21 maj 2019 mot Ryssland!

Speltips Sverige - Ryssland Hockey VM 2019

Speltips Sverige – Ryssland

Sverige spelar en rolig och offensiv hockey, man försöker erövra puckar högt upp i banan för att kunna kontra in snabba enkla mål. Men det blottar en hel del luckor bakåt som vi såg mot Lettland. Det är många spelare som inte har spelat ihop tidigare och och det märks stundtals. Gissningsvis blir det bättre för varje match. Sverige spelar en bra hockey men riktigt VM guld klass är det inte ännu och det gör att matchen mot Ryssland blir riktigt svår. Även Henke Lundqvist måste upp en nivå om det skall bli ett nytt svenskt VM guld!
Ryssland är det enda obesegrade laget i VM. De har 6 raka segrar i gruppspelet och förkrossande 29-3 i målskillnad. Till skillnad från Tre Kronor är Ryssland defensivt mycket starkare. Offensivt är Sverige i samma klass som Ryssland. Om lagen fortsätter spela som i tidigare matcher så är Ryssland lite lite bättre. Dock vet vi att många spelare har tillkommit i båda lagen och för varje match blir de lite mer samspelta och det kan tala för att Sverige ändå har en liten chans här.

Speltips: Ryssland är det bättre laget just nu och bör vinna!

Bästa odds Sverige – Ryssland Hockey VM 2019

Här följer bästa odds på gruppfinalen i Hockey VM mellan Sverige (hemmalag) och Ryssland:
1 bästa odds 3,13 hos Coolbet
X bästa odds 4,50 hos Interwetten
2 bästa odds 2,15 hos 10bet

888sport erbjudande på Hockey VM 21 maj 2019

888Sport ger alla nya kunder ett specialerbjudande på Sverige mot Ryssland . Tror du på Sverige får du 15 ggr pengarna och tror du på Ryssland så får du 12 ggr pengarna. Dessutom får du 888Sports vanliga oddsbonus på 500% upp till 500 kr. Max insats är 50 kr Använd vår länk och bonuskoden 888BO när du sätter in. Till Erbjudandet

10Bet tillbaka i Sverige

10Bet är nu äntligen tillbaka i Sverige och givetvis har de en bra oddsbonus till alla nya spelare. Oddsbonusen är dessutom på 100% upp till 1000 kr. Alla spelare räknas som nya så även om du spelat hos 10Bet innan kan du ta den nya fina bonusen! Till 10bet