Sverige – Slovakien Fotbolls EM 18/6 2021

Vi ger dig ett speltips på Sverige – Slovakien som är lagens andra match i Fotbolls EM. Matchen spelas i St Petersburg fredagen den 18 juni kl 15:00. Här får du analyser, speltips, bästa odds, laguppställningar och allt annat om denna viktiga match.

Den som tror på att Sverige vinner får som bäst oddset 1,95 hos Bethard

Sverige - Slovakien Fotbolls EM 18/6 2021

Speltips Sverige – Slovakien i EM

Sverige inledde EM med 0-0 mot Spanien och här väntar nu den andra viktiga matchen mot Slovakien. De vann i sin tur sin första EM match mot Polen med 2-1 och leder Grupp E. Matchstart är redan kl 15:00. Du ser matchen via SVT och SVTPlay. Den andra matchen i Grupp E mellan Spanien och Polen spelas den 19 juni kl 21:00 och den visas av TV4/Cmore.

Analys av Sverige

Sverige har en stark startelva att ställa upp med i matchen mot Slovakien och att vi ligger på en 18:e plats i Fifas världsranking vilket är helt riktigt. Vi är ett stabilt landslag som i de flesta fall besegrar sämre lag. Mot de allra bästa lagen måste allt stämma för att vi ska vinna men på det stora hela är Sverige verkligen ett landslag att räkna med. Med spelare som Olsson, Claesson, Forsberg, Ekdal, Berg och Isak finns tillräckligt med kunnande för att vinna även mot bättre motståndare än Slovakien. Vi har totalt sett en mycket bättre trupp än Slovakien och med tufft matchande brukar det vara viktigt i ett mästerskap.

Sveriges laguppställning mot Slovakien i EM 18/6

Målvakt: Robin Olsen
Försvar: Lustig, Lindelöf, Danielsson, Augustinsson
Mittfält: Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg
Anfall: Berg, Isak

Vi tror på samma lag som i matchen mot Spanien.

Analys av Slovakien

Slovakien är ett landslag som just nu befinner sig på en 36:e plats i Fifas världsranking. Men trenden är nedåtgående då man i VM kvalet i mars inledde med två katastrofala resultat. Den 24/3 spelade man 0-0 borta mot Cypern och bara några dagar senare spelade man 2-2 hemma mot Malta. Det kanske inte låter så illa men det är det faktiskt. Cypern är på 97:e plats i världsrankingen och Malta är på 175:e plats av totalt 210 landslag i världen. Det är ett riktigt dåligt resultat för ett lag som har tagit sig till EM. Värt att notera är att lagets storstjärna Inters mittback Milan Škriniar var med i båda dessa matcher. Men i matchen mot Polen lyckades laget lyfta spelet en hel del och vann med 2-1. Det krävdes dock en mycket tveksam utvisning för att matchen skulle väga över till Slovakernas favör. Här blir det tuffare för dem tror vi!

Slovakiens Laguppställning mot Sverige i EM 18/6

Trolig uppställning 4-1-4-1
Målvakt: Dubravka
Försvar: 
Pekarik, Satka, Skriniar, Hubocan
Def Mittfält: 
Hromanda, Kucka
Mittfält: 
Harasin, Hamsik, Mak
Anfall: 
Duda

Bästa odds Sverige – Slovakien i EM 18 juni 2021

1. bästa odds 1,85 hos Bethard
X. bästa odds 3,50 hos Unibet
2. bästa odds 4,90 hos Unibet

Erbjudanden på andra EM-matchen

Unibet har ett 100 kr försäkrat spel till alla nya spelare. Det innebär att om du inte vinner på ditt spel på matchen får du pengarna tillbaka som kontanter utan några omsättningskrav. Till erbjudandet

Bet365 är ett spelbolag med mängder av odds på Sveriges matcher i Fotbolls EM och har du inget konto får du just nu ett bra starterbjudande på odds. Regler och villkor gäller- Klicka på oddsbannern nedan för att hämta ditt välkomsterbjudande:

Tipwin är ett relativt nytt spelbolag med svensk licens som ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Tipwins oddsbonus kan med fördel användas för att betta på Sveriges matcher i EM. Till Tipwin

⚽ När spelas Sverige – Slovakien i EM?

⚽ Sverige möter Slovakien i sin andra EM-match fredagen den 18 juni kl 15:00. Matchen ser du på SVT eller SVTPlay.

✅ Vad är bästa odds på Sverige – Slovakien 18 juni 2021?

✅ Så här ser oddsen på matchen ut just nu:
1. bästa odds 1,95 hos Bethard
X. bästa odds 3,50 hos Unibet
2. bästa odds 4,90 hos Unibet

👨 Hur ser Sveriges Startelva ut mot Slovakien i EM?

👨 Så här är den troliga laguppställningen mot Slovakien i EM:
Målvakt: Robin Olsen
Försvar: Lustig, Lindelöf, Danielsson, Augustinsson
Mittfält: Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg
Anfall: Berg, Isak

Robban

Sport och spelintresserad som älskar fotboll och övrig sport. Skriver initierade speltips och har gjort sedan 2010. Kollar mycket Premier League, Champions League och Allsvenskan

Du gillar kanske också...