Speltips Sverige – Spanien EM kval 15 okt 2019

Vi ger dig ett Speltips Sverige – Spanien i EM-kvalets åttonde omgång, matchen spelas på Friends Arena tisdag kväll den 15 oktober kl 20:45. Vi ger dig bästa odds, speltips, laguppställningar och statistik i denna otroligt viktiga EM-kvalmatch.

Missa inte att du kan få superodds på matchen hos 888Sport. Svensk seger ger hela 41 ggr pengarna och tror du på Spanien så får du 8 ggr pengarna. Till erbjudandet

Speltips Sverige - Spanien EM kval 15 okt 2019

Speltips Sverige – Spanien 15 okt 2019

Sverige möter Spanien hemma på Friends Arena och förhoppningsvis kan vi stå upp bättre där än vi gjorde på bortaplan. Innan vi kan ge ett speltips på matchen få vi se hur vi spelar mot Malta på bortaplan den 12:e okt 2019.

Sverige:

Sverige vann enkelt mot Malta med hela 4-0 på bortaplan, spelet såg bra ut och Sverige går in med stort självförtroende mot Spanien! I första mötet mot Spanien var vi rejält utspelade men på hemmaplan kan vi förvänta oss en mycket jämnare match. Spanien förväntas ha mycket boll men det kan passa oss bra där vi kan ställa om snabbt och kontra.

Spanien:

Spanien hade tagit full pott i Em kvalet fram tills matchen mot Norge och är gruppens klart bästa lag. Den svåraste matchen på pappret för Spanien är onekligen borta mot Sverige. För alla som såg Norges match mot Spanien så förstår man att Sverige har en rimlig chans att ta poäng och t.o.m vinna matchen. Spanien kommer ha mycket boll precis som mot Norge. Men precis som i den matchen kommer Spanien att vara sårbara för kontringar. Sergio Ramos är avstängd och spelar alltså inte i matchen mot Sverige!

Speltips: Vi tror på en match där Spanien har mycket boll utan att egentligen komma till såp många bra avslut. Sverige däremot kommer att få stora ytor vid snabba omställningar och på Friens Arena är vi mycket svåra att möta. Vi tror på svensk seger till ett mycket intressant odds. Sverige vinner!

Bästa odds på svensk seger är 5,10 hos Coolbet

Övriga odds hittar ni nedan:

Laguppställningar Sverige- Spanien

Vi tror på följande uppställning för Sverige mot Spanien
Sverige Startelva 4-4-2
MV: Olsen
HB: Lustig, MB: Granqvist, MB: Lindelöf VB: Bengtsson
HM: Larsson, CM: Ekdal, CM: Olsson, HM: Forsberg
FW: Quaison FW: Berg

Berg gjorde förvisso inte sin bästa match mot Malta men vi tror ändå att han får spela från start mot Spanien. Vi tror även på spel från start från Lindelöf.

Superodds på Sverige Spanien hos 888Sport

Superodds på Sverige mot Spanien hos 888Sport

888Sport ger nya kunder ett superodds på EM-kvalmatchen mellan Sverige – Spanien. Tror du på att Sverige vinner får du 41 ggr pengarna och tror du på Spanien så får du 8 ggr pengarna. Gör en insättningen med bonuskoden 888BO och satsa 50 kr på matchen till ordinarie odds och få extravinster i form av gratisspel. Till erbjudandet

Speltips Sverige - Spanien EM kval 15 okt 2019

Få en Sverigehalsduk hos Comeon

Comeon har en ny oddsbonus till alla nya spelare. Få 400% bonus upp till 400 kr samt en Sverigehalsduk. Det betyder att alla som sätter in 100 kr har totalt 500 kr att spela med och får en Sverigehalsduk. Erbjudandet gäller till den 16 oktober 2019!

Till Comeon

Hajper fortsätter med 1000 kr i oddsbonus

Hajper har förlängt sin oddsbonus till den 16 oktober 2019 så passa på! Nu kan nya kunder få en bra välkomstbonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr och spela med 2000 kr. Du kan också välja att spela med din bonus i casinot. Mer info om Hajper bonus hittar du här.

Till Hajper