Speltips Tottenham – Liverpool 11 jan 2020

Vi tittar på toppmatchen i omgång 22 av Premier League 2020 med ett Speltips Tottenham – Liverpool 11 jan 2020. Liverpool stormar fram mot ligatiteln och Tottenham jagar en Champions League plats. Missa inte att 888Sport har ett superodds på matchen. Till erbjudandet.

Speltips Tottenham - Liverpool 11 jan 2020

Speltips Tottenham – Liverpool

Denna veckans intressantaste match spelas mellan Tottenham och Liverpool. Liverpool har en betryggande ledning i Premier League och det är svårt att se att Man City eller Leicester skulle kunna gå förbi under våren. Tottenham har haft en tuff period men har ändå rimliga chanser på en fjärdeplats i ligan.

Tottenham fick en liten nytändning när Mourinho tog över laget. Men på senare tid har laget sett ut ungefär som när Pochettino ledde laget. Och det är ett lag helt utan självförtroende eller någon form av fungerande spel. Att Tottenham ligger såpass bra till i ligan beror på individuell skicklighet hos några få spelare. Om inte Mourinho börjar få ordning på spelet snart så kommer Spurs sjunka som en sten i tabellen. Dock är det inte mycket som talar för detta då laget har spelat usel fotboll de senaste veckorna.

Liverpool är nästan raka motsatsen till Tottenham. Oavsett vilka spelare som spelar så fungerar spelet. Här finns en klar och tydlig spelide med hög press och frågan är om inte Liverpool är världens bästa lag just nu. I Premier League är säsongens facit helt otroligt där man på 20 matcher vunnit 19 av dem och spelet två oavgjorda. Givetvis har man haft lite tur men även utan det hade man lett ligan överlägset. Vad talar för att man skulle tappa poäng borta mot ett formsvagt Tottenham – Absolut ingenting!!

Speltips: Liverpool vinner borta till bästa odds 1,72 hos Unibet

Fler odds hittar ni här:

Ny 200% oddsbonus hos ComeOn

Comeon har laddat med en ny oddsbonus 2020. Alla nya spelare får 200% bonus upp till 1000 kr. Sätt in 500 kr och spela med 1500 kr i deras sportsbook. Comeon har ofta bra odds på Premier League och matchen Tottenham – Liverpool är inget undantag. Läs mer om Comeons oddsbonus.

Till Erbjudandet

Ny 200% oddsbonus hos ComeOn

Superodds på Tottenham – Liverpool hos 888sport

888Sport har laddat med ett riktigt superodds till alla nya spelare på matchen Tottenham – Liverpool. Tror du på Spurs får du 34 ggr pengarna och på Liverpool så får du 9 ggr pengarna! Sätt in pengar med bonuskoden 888BO och satsa 50 kr på ordinarie odds och få extravinster i form av gratisspel. Till erbjudandet

Liverpool - Tottenham