Speltips Tottenham – Man City 2 feb 2020

Vi ger dig ett Speltips på Tottenham – Man City i Premier Leagues 25:e omgång. Tottenham jagar en Champions League plats och för Citys del handlar det om att befästa sin andraplats, då det inte är möjligt att vinna ligan längre.

Vi ger dig bästa odds, speltips, laguppställningar och statistik i denna toppmatch i Premier League mellan sexan Tottenham och tvåan Man City. Missa inte superoddset på Spurs – Man City 2/2 2020 hos 888Sport.

Speltips Tottenham - Man City 2 feb 2020

Speltips Tottenham – Man City

En intressant match mellan två lag som har misslyckats denna säsong. Tottenham var det lag som förväntades utmana Liverpool och City om ligaguldet. Så blev det verkligen inte. Nu handlar allt om att klara en CL plats, men även det ser tufft ut för Spurs. Även för City har det varit en dålig säsong. De regerande mästarna kommer inte att försvara sin ligatitel. Nu handlar det om att avsluta säsongen bra och försöka bli tvåa i ligan.

Tottenham:

Tottenham har haft en riktigt usel säsong hittills i år. Efter att Mourinho tog över väntade sig många att laget skulle lyfta sig, men det har egentligen inte hänt så mycket. Visst har man klättrat lite i tabellen, men spelet har varit precis lika dåligt som innan han tog över. Nu har Christian Eriksen lämnat för Inter men det betyder inte så mycket för Spurs, då han varit direkt dålig de senaste månaderna. Det finns inte mycket som talar för att Spurs skall ta poäng i mötet mot ett klart bättre lag – Man City!

Man City:

Manchester City har inte nått upp till förra säsongens standard och att chansen att vinna ligan skulle vara borta redan nu var det inte många som trodde. På sina 24 matcher har Man City redan inkasserat 5 förluster och man är 16 poäng efter Liverpool. Fokus kommer därför att skifta från Premier League till Champions League. Men nästa match där för City är den 26:e februari så vi kan räkna med att Pep ställer upp med bästa laget mot Spurs. Och då är City klart mycket bättre än ett Tottenham som är helt ur form.

Vårt Speltips Tottenham – Man City 2 Vi ser City som det bättre laget och tror att City vinner relativt enkelt!

Bästa odds för 2 hittar vi med 1,58 i odds hos Betfair.

Övriga odds hittar ni nedan.

Laguppställningar Tottenham – Man City

Vi tror att Spurs och City ställer upp med följande lag.

Tottenhams Startelva 4-3-3
MV: Lloris
HB: Aurier MB: Alderwiereld MB: Sanches, VB: Tanganga
CM: Lamela, CM: Winks, CM: Lo Celso
LF: Moura, FW: Alli, HF Son

Man City Startelva 4-3-3
MV: Ederson
HB: Walker, MB: Stones, MB: Fernandinho, VB: Angelino
CM: De Bruyne, CM: Hernndez, CM: D.Silva
LF: Mahrez, FW: Aguero, HF: Sterling

Erbjudanden på från spelbolagen finns på Betsmart.se.

Superodds på Spurs - Man City 2/2 2020

Superodds på Spurs – Man Ciy hos 888Sport den 2/2 2020

888Sport har laddat upp med ett riktigt superodds till alla nya spelare på matchen mellan Spurs och Man City den 2/2 2020. Tror du på att ett formsvagt Tottenham reser sig och vinner får du hela 51 ggr pengarna och tror du på Pep Guardiolas Manchester City så får du 8 ggr pengarna. Sätt in pengar med bonuskoden 888BO och satsa 50 kr på deras vanliga odds och du får alla få extravinster utbetalda i form av gratisspel.

Till erbjudandet