Serie A

All info om Serie A 2018 med spelschema, resultat, odds och speltips på Italienska högstaligan!

Det verkar stå mellan två lag i Italienska Serie A i år och det är Napoli och Juventus som kommer göra upp in i det sista. Vem kommer till slut få vinna Scudetton?

Juventus är fortfarande laget som alla lagen måste försöka slå. Man har som vanligt värvat vettigt. Dock har man tappat Bonucci till Milan. Milan är ett av lagen som förstärkt rejält och vill kunna utmana Juventus i toppen av Serie A i år. Frågan är om man lyckas redan i år med projektet?

Spelschema och Tabell Serie A 2018

Här hittar du spelschema för Milan, Inter, Roma, Juventus, Napoli, Lazio och alla andra bra lag i Italien säsongen 2017/2018! Dessutom uppdaterad Serie A-Tabell.

Live Stream Serie A 2018

Unibet ger dig free live streaming på italiens bästa fotbollsliga. Allt som behövs är pengar på ditt spelkonto sedan ser du alla matcher helt gratis!

Speltips Serie A 2018

Juventus vann förra säsongen övertygande. Skall man ge ett tidigt speltips på säsongen 2017/2018 så är det att det visar att det nästan alltid är det bästa laget som vinner ligan. Förra året var det dock jämnare än på länge och kanske är Juvves storhetstid snart över. Lag som Roma, Milan och Napoli är alla på frammarsch i Italienska högsta ligan för fotboll. Men Juventus är det bästa laget och tar nog hem det även i år. Speltips Juventus Vinner

Bästa odds Vinnare Serie A 2018

Juventus bästa odds 1,75 hos Speltips Serie A
Napoli bästa odds 7,50 hos Speltips Coolbet
Milan bästa odds 9,00 hos Speltips Coolbet
Roma bästa odds 11,00 hos Speltips Unibet
Lazio bästa odds 81,00 hos Speltips Bwin

Detta var oddsen inför ligastarten, aktuella odds finns i vår bästa odds sektion.

Betting bonusar

Vill du spela på fotboll så kan du prova något av dessa två förmånliga bonusar för att öka dina vinstchanser ytterligare. Det finns även fler bonusar som du enkelt hittar i vår Sportsbetting bonusar sektion.
Speltips Betsafe – 100% upp till 1000 kr i bonus. Bäst bonus just nu!
Speltips Unibet – Sätt in 500 kr och du får 1000 kr extra att spela för!