Jämför odds Bundesliga 2024

Jämför odds Bundesliga 2024 hos de bästa svenska spelbolagen med licens. Du hittar bästa oddsen hos spelbolagen på alla matcher under den tyska Bundesliga säsongen. Du behöver inte leta själv utan vi jämför oddsen åt dig så du snabbt kan hitta det bästa oddset på alla matcher i Bundesliga.

Vi har även ett komplett spelschema och tabell längre ner på sidan. Du kan se alla matcherna via live stream hos Unibet

Jämför bästa oddsen på Bundesliga

Bundesliga i fotboll är en populär liga i Europa och även i Sverige. De flesta håller på antingen Bayern München eller Dortmund men det finns även andra klubbar som är populära som Leipzig. Du hittar bästa odds på alla storklubbarnas matcher som Bayern München, Borussia Dortmund, RB Leipzig, Werder Bremen, Eintracht Frankfurt och många fler. När du jämför odds Bundesliga behöver du inte oroa dig för spelbolag som inte har licens. Vi har bara valt ut de allra bästa svenska spelbolagen för att du ska känna dig säker. Så länge du håller dig till de svenska spelbolagen så är du säker på att du spelar tryggt och säkert.

När du jämför oddsen kan du ofta se att oddsen ändras väldigt mycket och det kan vara bra att vara ute tidigt när en match fått odds på sig. Då har inte spelbolagen hunnit att djupdyka i trupperna och du som är insatt kan ha en fördel här om du lägger ditt odds tidigare.

Jämför odds Bundesliga

Spelschema Bundesliga och Tabell

När du kollar odds på Bundesliga är det bra att ha koll på spelschemat och tabellen. Här nedan ser du en utförlig tabell där du kan jämföra de olika lagen och hur dom har spelat. Se vilken form och placering de har i ligan.

Att jämföra odds på Bundesliga

Varför ska man då jämföra oddsen på Bundesliga? Jo Bundesliga är en mycket populär liga och de flesta spelbolagen har många odds att jämföra på de olika matcherna. Bayern München och Dortmund är oftast favoriter i deras matcher men det förekommer även skrälllar i Bundesliga då det är en mycket jämn liga med många bra lag. Tysk fotboll är känd för sitt höga tempo och hårda spel. Det blir ofta mycket varningar och mycket mål i matcherna som kan vara bra att tänka på när du jämför oddsen.

Många spelbolag har ofta en profil som gör att de vill sticka ut och ge dig bättre odds. Ett spelbolag som är extra bra på Bundesliga är Unibet som även har live stream på alla matcherna i Bundesliga. Det gör att du kan se alla matcherna samtidigt som du spelar. Då är det perfekt att jämföra odds på Bundesliga live under matchernas gång. Till Unibet

Topp 3 spelbolag Bundesliga

Om vi ska ta ut tre stycken spelbolag med bäst odds på Bundesliga är det dessa tre spelbolag som vi väljer:

Unibet jämföra oddsBet365 spelbolag Betsson Jämföra odds Bundesliga

Vinnaroddsen på Bundesliga

Innan serien startar kanske du vill spela på vem som vinner Bundesliga och du kan även spela under hela säsongen. Du hittar de bästa oddsen här och kan jämföra även vinnaroddsen. Dessa oddsen ändras sedan beroende på hur det går i serien. Att jämföra vinnaroddsen är oftast mest intressant innan serien startar. I vår oddsjämförelse kan du se alla vinnarodds innan serien startar samt även de bästa oddsen och spelschemat. Se nedan för de bästa oddsen på vinnaren av Bundesliga under hela säsongen.

Skyttekung på Bundesliga

Vem har gjort flest mål i Bundesliga under säsongen och blir skyttekung? Vi ger dig här statistiken för vem som leder skytteligan i Bundesliga. Du kan även spela på vem som vinner skytteligan hos de svenska spelbolagen. Du får även statistik om hur många matcher, gula kort och röda kort som spelarna har.

Vilka odds kan jag jämföra på Bundesliga

Om du går in på valfri match i Bundesliga finns det en mängd odds att välja på och som du kan jämföra mellan de olika spelbolagen. Dessa oddstyper är de vanligaste när du spelar:

1X2 – är spelet där du kan se oddsen på vem som vinner matchen 1:a står för hemmalagets vinst. X så är det oavgjort och blir det en 2:a så är det bortalaget som vinner. Du kan spela detta på både fulltid och halvtid.

Totalt över och under – här ska du spela antalet mål och du väljer hur många mål det kommer bli i matchen totalt och du kan välja på 0,5,1, 1,5,2,2,5 osv och får olika odds att jämföra.

Asian Handikapp – Här får du odds och kan ge något lag ett försprång eller handikapp. Till exempel att Hemmalaget leder med 0.5 mål vem vinner då. Du får då annorlunda odds mot de vanliga och kan vara kul.

Båda lagen gör mål – Om du tror att båda lagen gör mål ska du satsa på Ja i denna kategori och får då ett odds för det. Om du inte tror det ska du satsa på Nej och får då ett annat odds.

Korrekt Resultat – Här gäller det att tippa rätt slutresultat på matchen. Hos Svenska Spel kallas detta Matchen men de finns bättre odds hos spelbolagen som du kan hitta när du jämför odds på Bundesliga.

Halvtid/Fulltid – Med denna oddstypen gäller det att tippa rätt utfall i båda halvlekarna. Om du tror att det är oavgjort i första halvlek och att hemmalaget vinner andra så är det X 1 du ska tippa. Detta ger mer i odds än om du bara tippar på fulltidsresultatet.

Fler oddstyper att Jämför odds Bundesliga

Förutom dessa oddstyper som vi gått igenom ovan finns det en mängd andra oddstyper du kan spela och jämföra odds på. Dessa är:

 • Första laget att göra mål
 • Ojämnt eller jämnt
 • Oavgjort inget spel
 • Dubbelchans
 • Europeiskt Handikapp
 • Nästa mål
 • Vinna och hålla nollan
 • Vinna båda halvlekar
 • Göra mål i båda halvlekar
 • Underläge till seger
 • Total Corners, Hörnor
✅ Kan jag jämföra odds på Bundesliga?

Ja hos oss hittar du de bästa oddsen och kan jämföra odds Bundesliga från de bästa svenska spelbolagen med licens.

✅ Varför ska jag jämföra odds?

Att spela där oddset är högst är en långsiktigt vinnande strategi. Det hjälper vår oddsjämförelse på Bundesliga till med genom att man snabbt kan hitta bästa oddset hos alla spelbolag med svensk spellicens. Du hittar även odds på olika speltyper.

🔥 Var hittar jag de bästa oddsen?

Om du tittar i vår oddsjämförelse på Bundesliga hittar du snabbt de spelbolag som har bäst odds på den matchen du vill spela på.