Serie A

Serie A återstartas 22 juni. Här hittar du en uppdaterad Serie A tabell med komplett spelschema för säsongen 2020:
Samtliga matcher i italienska ligan Serie A visas via free live stream av Unibet

Tabell Serie A och Spelschema 2020


Klicka på kommande för att se rätt omgång.


Här hittar ni all info om Serie A med spelschema, resultat, odds och speltips på Italienska högstaligan! Säsongen startade helgen 24-25 augusti 2019 och avslutas med den sista omgången den 24 maj 2020.

Juventus vann Serie A förra säsongen och Napoli kom tvåa. Likadant som året innan och inte mycket talar för att något annat lag kan slå den gamla damen denna säsongen.

Serie A 2019 Tabell

Live Stream Serie A 2020

Unibet ger dig free live streaming på Italiens bästa fotbollsliga. Allt som behövs är pengar på ditt spelkonto sedan ser du alla matcher helt gratis!

Speltips Serie A 2019 – 2020

Juventus vann förra säsongen övertygande. Skall man ge ett tidigt speltips på säsongen 2019/2020 så är det att det visar att det nästan alltid är det bästa laget som vinner ligan. Med Ronaldo i laget så kommer man få en pålitlig vinstmaskin som kommer ösa in mål. Nu har man även fått tillbaka Bonucci från Milan. Inter, Roma och Napoli blir de farligaste utmanarna i år om vi får tippa. Men Juventus är det bästa laget och tar nog hem det även i år. Speltips Juventus Vinner

Bästa odds Vinnare Italienska ligan 2019 / 2020

Vi återkommer med bästa odds för den nya säsongen av italienska ligan.

Betting bonusar

Vill du spela på fotboll så kan du prova något av dessa två förmånliga bonusar för att öka dina vinstchanser ytterligare. Det finns även fler bonusar som du enkelt hittar i vår Sportsbetting bonusar sektion.
Speltips Betsafe – 100% upp till 1000 kr i bonus. Bäst bonus just nu!
Speltips Unibet – Sätt in 100 kr och du får 100 kr extra att spela med!