Serie A

Serie A säsongen 22/23 startar den 13 augusti 2022 och pågår till 4 juni 2023. Säsongen 21/22 vanns av Milan. Här hittar ni en uppdaterad tabell med spelschema, resultat, målskyttar och bästa odds. Samtliga matcher i italienska ligan Serie A 2022 visas via free live stream av Unibet 

Tabell Serie A och Spelschema 2022

Bästa odds Serie A matcher

Här följer bästa odds på kommande omgång i Serie A från de bästa svenska spelbolagen:

Serie A tabell

Live Stream Serie A 2022

Unibet ger dig free live streaming på Italiens bästa fotbollsliga. Allt som behövs är pengar på ditt spelkonto sedan ser du alla matcher helt gratis!

Speltips Serie A 2022

Milan vann Serie A och det var Zlatans titel i mångt och mycket. Det är ännu oklart om han fortsätter men det troliga är att han inte finns med när den nya säsongen startar. Milan kan därför få svårt att upprepa bedriften. Inter, Juventus, Atalanta, Roma och Napoli blir de farligaste utmanarna i år om vi får tippa. Men Juventus är det bästa laget och tar nog hem det tror vi. En annan kandidat till Scudetton är Inter som har ett mycket bra och starkt lag. Men frågan är om de kan hålla hela säsongen. Vi tror att Juve har den bästa truppen och det kommer bli avgörande till slut. Speltips Juventus Vinner

Bästa odds Vinnare Italienska ligan 2022/2023

Oddsen är ännu inte satta för den nya säsongen men så här såg oddsen ut förra säsongen. Vi återkommer med odds när de är klara.

Inter bästa odds 3,25 hos Bet365
Napoli bästa odds 4,00 hos Unibet
Juventus bästa odds 5,00 hos William Hill
Milan bästa odds 7,00 hos Bet365
Atalanta bästa odds 8,00 hos Bet365
Roma bästa odds 10,00 hos Unibet

Så här såg oddsen ut inför ligastarten.

Betting bonusar

Vill du spela på fotboll så kan du prova något av dessa två förmånliga bonusar för att öka dina vinstchanser ytterligare. Det finns även fler bonusar som du enkelt hittar i vår Sportsbetting bonusar sektion.
Speltips Betsafe – 100% upp till 100 kr i bonus. Bonusen är bra med rimliga villkor.
Speltips Unibet – Sätt in 100 kr och du får 100 kr extra att spela med!