Jämför odds SHL 2024

Jämför odds SHL 2024 hos svenska spelbolag med licens. Du hittar bästa oddsen hos spelbolagen på alla SHL-matcher under säsongen. Du behöver inte leta själv utan de vi jämför oddsen åt dig så du snabbt kan hitta det bästa oddset på SHL tidigare Elitserien.

Längre ner på sidan hittar du spelschema och tabell för hela säsongen.

Bästa oddsen på SHL

SHL i hockey är en av de mest populära serierna i Sverige och vi ger dig de bästa oddsen på SHL. Du hittar bästa odds på alla storklubbarnas matcher som Färjestad, Frölunda, Växjö, Skellefteå, Djurgården, Luleå och många fler. När du jämför odds på SHL behöver du inte oroa dig för spelbolag som inte har licens. Vi har bara valt ut de allra bästa spelbolagen för att du ska känna dig säker.

När du jämför oddsen kan du ofta se att oddsen ändras väldigt mycket och är du tidig med ditt spel kan du ofta få högre odds på favoriterna än om du närmar dig matchstart då oddsen på favoriterna ofta sjunker. Så vårt tips från Speltipssidan.se är att lägga ditt spel tidigt om det gäller ett favorit spel. I SHL är det tätt mellan matcherna så det gäller att hålla koll på formen hos lagen och även vilka skador som trupperna har. Du som fan till ett SHL-lag har fördel här mot oddssättarna som måste hålla koll på alla lagen.

Jämför odds SHL

Spelschema SHL och Tabell

När du jämför odds SHL 2024 är det bra att ha koll på spelschemat och tabellen. Här nedan ser du en utförlig tabell där du kan jämföra de olika lagen och hur dom har spelat.

Att jämföra odds på SHL

Varför ska man då jämföra oddsen på SHL? Jo för vem kan SHL bäst? Jo det är du som är fan till ett lag i SHl som har koll på alla spelare och vem som är i form eller inte. Du vet kanske att det är lite turbulens på träningsanläggningen. Detta vet inte alla spelbolag som har odds på SHL. Därför kan du snabbt via vår oddsjämförelse hitta det spelbolag som har bäst och högst odds på de du vill spela på. Du har fördelen då du kan svenska och kan läsa om de olika lagen snabbt och enkelt.

SHl spelas under 52 omgångar och det är många matcher. Därför kan du om du är smart hitta bra odds då det inte alltid är fullt fokus i alla matcher. Det gäller att spara sig lite till slutspelet som börjar i mars och sen ska det koras en mästare i SHL efter flera tuffa matcher.

Många spelbolag har ofta en profil som gör att de vill sticka ut och ge dig bättre odds. Ett spelbolag som är extra bra på SHL är Betsson som är huvudsponsor till SHL. Du hittar ofta specialodds hos Betsson som sticker ut lite.

Vinnarodds på SHL

Du kan jämföra vinnaroddsen på SHL under hela säsongen. Se nedan för att få de bästa oddsen på vinnaren av SHL.

Topp 3 spelbolag SHL

Om vi ska ta ut tre stycken spelbolag med bäst odds på SHL är det dessa tre spelbolag som vi väljer:

Unibet jämföra oddsBet365 spelbolag Betsson Jämföra odds SHL

Skyttekung på SHL

Vem har gjort flest mål i SHL under säsongen och blir skyttekung? Vi ger dig här statistiken för vem som leder skytteligan i SHL. Du kan även spela på vem som vinner skytteligan hos de svenska spelbolagen. Du får även statistik om hur många matcher, assist och totala poäng som spelarna har haft. Du ser även hur många utvisningsminuter som spelarna har.

Vilka odds kan jag jämföra på SHL

Om du går in på valfri match i SHL finns det en mängd odds att välja på och som du kan jämföra mellan de olika spelbolagen. Dessa olika oddstyper kan du jämföra i vår oddsjämförelse som är de vanligaste:

Hemma/Borta – är spelet där du kan se oddsen på vem som vinner matchen 1:a är för hemmalagets vinst, 2:a så är det bortalaget som vinner. Du kan spela detta på både Period 1, Period 2 och Fulltid och är den vanligaste spelformen när det gäller hockey och SHL.

Över och under – här ska du spela antalet mål och du väljer hur många mål det kommer bli i matchen totalt och du kan välja på 3,5;4; 4,5; 5 osv och får olika odds att jämföra. Du ska spela på över eller under antalet mål i matchen.

Asian Handikapp – Här får du odds och kan ge något lag ett försprång eller handikapp. Till exempel att Hemmalaget leder med 0.5 mål vem vinner då. Du får då annorlunda odds mot de vanliga och kan vara kul.

Båda lagen gör mål – Om du tror att båda lagen gör mål ska du satsa på Ja i denna kategori och får då ett odds för det. Om du inte tror det ska du satsa på Nej och får då ett annat odds. I hockey är det väldigt ovanligt att inte båda lagen gör mål.

Korrekt Resultat – Här gäller det att tippa rätt slutresultat på matchen. Hos Svenska Spel kallas detta Matchen men de finns bättre odds hos spelbolagen som du kan hitta när du jämför odds på SHL.

Draw no Bet – Med denna oddstypen gäller det att sätta en vinnare men om det blir oavgjort får du tillbaka insatsen. Detta kan vara bra om du väntar dig en tät match och vill säkra ditt spel. Vanligt i hockeymatcher och i slutspelet där det är många tuffa matcher.

Fler oddstyper att jämföra odds på SHL

Förutom dessa oddstyper som vi gått igenom ovan finns det en mängd andra oddstyper du kan spela och jämföra odds på. Dessa är:

  • Första laget att göra mål
  • Ojämnt eller jämnt
  • Dubbelchans
  • Europeiskt Handikapp
  • Underläge till seger
  • Spel på respektive period
✅ Kan jag jämföra odds på SHL?

Ja hos oss hittar du de bästa oddsen och kan jämföra odds SHL från de bästa svenska spelbolagen med licens.

✅ Varför ska jag jämföra odds?

Att spela där oddset är högst är en långsiktigt vinnande strategi. Det hjälper vår oddsjämförelse på SHL till med genom att man snabbt kan hitta bästa oddset hos alla spelbolag med svensk spellicens.

🔥 Var hittar jag de bästa oddsen?

Om du tittar i vår oddsjämförelse på SHL hittar du snabbt de spelbolag som har bäst odds på den matchen du vill spela på.