Live Resultat

Här hittar du Live resultat för alla matcher och ligor.
Här finns även resultat för tidigare dagar samt listor på kommande matcher.

Live score på fotboll och hockey

Live resultat på alla stora fotboll och hockeyligor såsom Premier League, Allsvenskan. La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, Elitserien och NHL.
Du får direkt mål och målskytt fortare än vad SVT Text TV 377 hinner uppdatera. Det innebär att du får en bra koll på målskyttar och minut när det händer. Det gör även att live resultat rapporteringen med fördel kan användas i betting. Du får koll på hur matchen går utan att se den och kan lägga dina spel därefter.

Live resultat

Live resultatet uppdateras dygnet runt och du kan använda den för att hålla koll på dina favoritlag och även som ett statistik verktyg och därigenom få bra kunskap om hur matcherna spelats. Vi rekommenderar även våra tabeller som är ett utmärkt verktyg för att se hur olika lag har spelat hemma respektive borta och lägga spel innan match med rätt fakta som grund. Förutom att ta hjälp av live resultaten bör du även använda dig av en odds jämförelse och spela där du får det högsta oddset. Även det är en viktig faktor inom sportsbetting!

Live Resultat -  Live score