Bästa odds Barcelona 2024

Hitta bästa odds Barcelona 2024 hos de bästa svenska spelbolagen med licens. Du hittar bästa oddsen hos spelbolagen på alla Barcelonas matcher under säsongen. Jämför odds på La Liga, Champions League och Copa del Rey. Du behöver inte leta själv utan de vi jämför oddsen åt dig så du snabbt kan hitta det bästa oddset på Barcelonas alla matcher.

Du hittar även spelschemat för alla matcher som Barcelona spelar längre ner.

SNABBFAKTA: Barcelona FC

Arena: Camp Nou med kapacitet för 105000 personer
Grundat: 1899
Ägare: Ägs av sina medlemmar Klubbchef: Joan Laporta
Websida: fcbarcelona.com
Smeknamn: Barca, Culés, Blaugranas
Titlar: 27 liga, 5 CL, 3 Uefa Cup, 4 Cupvinnarcupen, 31 Copa del Rey, 14 Supercoppa

Bästa odds på Barcelona i La Liga

Barcelona är ett av världens bästa lag och populärt lag hos många svenskar. Här kan du hitta bästa odds på Barcelonas alla matcher i La Liga, Champions League och Copa del Rey.

Spelschema Barcelonas matcher

När du letar efter bästa odds Barcelonas 2024 är det bra att ha koll på spelschemat och tabellen. Här nedan ser du en utförlig tabell där du ser Barcelonas matcher i La Liga.

Bästa odds Barcelona i Champions League

Bästa odds på Barcelona i Coppa del Rey

Powered by

Om Barcelonas historia

Barcelona har en lång historia och den grundades redan 1899 och är tillsammans med Madrid Spaniens mest vinstrika klubb. Under åren har alltid Barcelona varit en storklubb där alla de bästa spelarna vill spela. De har sin rivalitet med Real Madrid och börjar närma sig antalet ligatitlar. I början var det bara en klubb för Katalaner men nu får världen bästa spelare spela där och gör det.

De har haft flera olika storhetstider och det var under 1940 talet fram till 1960 talet då den avslutades. I mitten av 80talet var Barcelona återigen en storklubb ävne om det funnits en del ljusglimtar tidgare också med Johan Cruyff på 70-talet. Men den mest ikoniska perioden är nog början på 90 talet då spelare som Pep Guardiola, Koeman, Stoitjkov och Micahel Laudrup spelade. Nästa period är under sena delen av 2010 talet med Xavi, Iniesta och Messi som stora stjärnor.

Kända spelare som spelat i Barcelona är Guardiola, Ronald Koeman, Ronaldinho, Ronaldo, Messi, Xavi, Iniesta, Carlez Puyol och många fler. Nuvarande stjärnor som spelar i Barcelona är Pedri, Gavi, Lewandovski och Sergio Busquets.

Topp 3 spelbolag Barcelona

Om vi ska ta ut tre stycken spelbolag med bäst odds på Barcelona är det dessa tre spelbolag som vi väljer:

Unibet jämföra oddsBet365 spelbolag Betsson Jämföra odds Premier League

Vinnaroddsen på La Liga

Innan serien startar kanske du vill spela på vem som vinner La Liga. Du hittar de bästa oddsen här och kan jämföra även vinnaroddsen. Barcelona har vunnit 35 titlar i och är alltid ett bra val om inte Barcelona vinner. Klicka bara på Outrights nedan för att få de bästa oddsen på vinnaren av La Liga.

Powered by

Skyttekung på La Liga

Vem har gjort flest mål i La Liga under säsongen och blir skyttekung? Vi ger dig här statistiken för vem som leder skytteligan i La Liga. Barcelona har Lewandovski som bästa målskytt. Du kan även spela på vem som vinner skytteligan hos de svenska spelbolagen. Du får även statistik om hur många matcher, gula kort och röda kort som spelarna har.

Hur ser jag Barcelonas matcher via stream?

För att du ska kunna följa Barcelonas alla matcher under säsongen så är det just nu Unibet som har sändningsrättigheterna för La Liga. När Barcelona spelar i Champions League är det TV4 Play som har rättigheterna. När Barcelona spelar i Coppa del Rey kan du även se dessa matcher via live stream hos Unibet. Du missar väl inte El Clasico mellan Real och Barca.

✅ Var hittar du bästa odds på Barcelona?

Hos oss hittar du de bästa oddsen på Barcelona i alla turneringar och kan jämföra odds från de bästa svenska spelbolagen med licens.

✅ Varför ska jag jämföra odds?

Att spela där oddset är högst är en långsiktigt vinnande strategi. Det hjälper vår oddsjämförelse på Barcelona till med genom att man snabbt kan hitta bästa oddset hos alla spelbolag med svensk spellicens. Du hittar även odds på olika speltyper.

🔥 Var hittar jag de bästa oddsen på Barcelona?

Om du tittar i vår oddsjämförelse på Barcelona hittar du snabbt de spelbolag som har bäst odds på den matchen du vill spela på.