Bundesliga

Bundesliga säsongen 2021/2022 startade 13 augusti 2021 och Bayern München är klara mästare 2022! Här hittar ni en uppdaterad tabell med spelschema, resultat, målskyttar och odds. Bundesliga 2022/23 startar 5 augusti 2022 och avslutas 27 maj 2023. Du ser alla matcher via livestream hos Bet365

Tabell Bundesliga och Spelschema 2022

Klicka på kommande för att se rätt omgång.


Det blir intressant att se vem som vinner den säsongen 2021/2022. Bayern har som vanligt tagit täten och blir farliga att tas med även i år.

Hela spelschemat och tabellen hittar du här. Du hittar alla matcher med lag som Bayern München, Dortmund, Hamburg, Köln, Borussia Mönchengladbach, Leipzig och många fler.

Live Stream av Bundesliga 2022

Under denna säsongen är det Bet365 och Unibet som visar tyska ligan via livestream. Du behöver ha pengar på ditt spelkonto för att kunna ta del av alla matcherna i Bundesligan.

Bästa odds på Bundesliga matcher

Här ser du oddsen på de kommande matcherna i Bundesliga från de bästa svenska spelbolagen uppdaterat!

Speltips vinnare av Tyska ligan 2021/2022

Bayern München har totaldominerat Bundesliga de senaste åren och har 9 raka ligasegrar. Inte mycket talar för att något annat lag ska kunna utmana. Nye tränaren Julian Nagelsman har ett av Europas bästa lag att förfoga över och den pålitlige målskytten Lewandovski fortsätter att ösa in mål. Längst bak står Neuer för rutinen. Det finns en stor chans att Bayern tar sin 10:e raka titel i år.

Leipzig som har en stark ägare med mycket pengar har en mycket intressant trupp med många unga spelare som väntat slå igenom. Man tappade sin mittbacksklippa Upamecano till Bayern och det är i försvaret man kommer få mest problem. Svenske Emil Foppa Forsberg fortsätter och är en bärande spelare för Leipzig.

Dortmund har en ny tränare i Marco Rose som tidigare tränade Borussia Mönchengladbach. Man har på pappret ett starkt lag med spelare som Reus och målspurtan Erling Haaland. Man har även värvat in Malen från PSV. Man har dock tappat Jadon Sancho till Man United vilket kan bli ett tungt tapp.

Bayer Leverkusen, Hoffenheim och Schalke 04 har alla dugliga lag men kommer inte att på allvar hota någon av Bayern eller Dortmund i toppen.
Vårt speltips: Bayern München vinner

bundesliga tabell

Vinnarodds Bundesliga 2022

Vinnarodds på Bundesliga ändras kraftigt under säsongens gång. Ett tips är att spela när ditt lag precis förlorat en match då oddset brukar öka en hel del då.

Det går att spela på vinnare av Bundesliga 2022 under hela säsongen och uppdaterade odds finns som vanligt i vår bästa odds jämförelse.

Spela på Bundesliga

När du bettar på den tyska fotbollsligan så är det intressant att läsa tabellen med fullständig hemma och bortastatistik. Det är en ovärderlig kunskap i jakten på vinster. Även spel på Bayern München i form brukar vara ett bra spel när det gäller Tysklands högsta liga. Dortmund har i år en stark svit och att hitta ett formstarkt lag innan spelbolagen kan vara ett bra sätt att vinna pengar på tyska ligan!