Bundesliga

Bundesliga 2019 var en duell mellan Bayern München och Dortmund och allt avgjordes i sista omgången. Bayern München vann Bundesliga 2019.

Det blir intressant att se vem som vinner den nya säsongen 2019 / 2020. Säsongen startar helgen den 16 -17 augusti 2019 och avslutas i maj 2020.

Hela spelschemat och tabellen hittar du längre ner på sidan. Du hittar alla matcher med lag som Bayern München, Dortmund, Hamburg, Köln, Borussia Mönchengladbach, Leipzig och många fler.

Samtliga matcher i tyska ligan visas via free live stream av Unibet

Spelschema och Tabell Bundesliga 2019


Live Stream av Bundesliga 2019

Alla matcher i Bundesliga visas via live på webben av Unibet.
Du kan se samtliga matcher gratis om du har pengar på ditt spelkonto.
Till Spelbolag Unibet Bundesliga 2019

Speltips vinnare av Bundesliga 2019-2020

Bayern München har totaldominerat Bundesliga de senaste åren och har 6 raka ligasegrar. Inte mycket talar för att något annat lag ska kunna utmana. Nye tränaren Niko Kovac är ett oskrivet kort och har fått ärva en något ålderstigen trupp med Ribery och Robben som snart bör fasas ut. Lägg därtill att Vidal har lämnat för Barcelona kan det möjligen bli ett mellanår för Bayern. Ett nyförvärv har man dock gjort och det är Leon Goretska som kommer bli nyttig på mittfältet. Bakåt ser det fortsatt starkt ut och vi ser ingen egentlig utmanare till Bayern i år heller.

Leipzig som har en stark ägare med mycket pengar har tappat Keita till Liverpool. Men Emil Forsberg ser ut att bli kvar även om det ryktas till flera storklubbar. Leipzig hade en mellansäsong förra året och vi tror inte att de kan utmana Bayern i år heller

Dortmund har en ny tränare i Lucien Favre som tidigare tränade Borussia Mönchengladbach. Man har på pappret ett starkt lag med spelare som Reus och nya stjärnskottet Pulisic. Kan man få ett par nyförvärv så kan man utmana i toppen av Bundesliga även i år. Dock rår man int på ett alltför starkt Bayern.

Bayer Leverkusen, Hoffenheim och Schalke 04 har alla dugliga lag men kommer inte att på allvar hota någon av Bayern eller Dortmund i toppen.
Vårt speltips: Bayern München vinner

Vinnarodds Bundesliga 2019

Vinnarodds på Bundesliga ändras kraftigt under säsongens gång. Ett tips är att spela när ditt lag precis förlorat en match då oddset brukar öka en hel del då.

Det går att spela på vinnare av Bundesliga 2019/2020 under hela säsongen och uppdaterade odds finns som vanligt i vår bästa odds jämförelse.

Spela på Bundesliga

När du bettar på den tyska fotbollsligan så är det intressant att läsa tabellen med fullständig hemma och bortastatistik. Det är en ovärderlig kunskap i jakten på vinster. Även spel på Bayern München i form brukar vara ett bra spel när det gäller Tysklands högsta liga. Dortmund har i år en stark svit och att hitta ett formstarkt lag innan spelbolagen kan vara ett bra sätt att vinna pengar på tyska ligan!