Bundesliga

Bayern München vann Bundesliga säsongen 20/21! Bundesliga säsongen 2021/2022 startar 13 augusti 2021. Här hittar ni en uppdaterad tabell med spelschema, resultat, målskyttar och odds. Du ser alla matcher via livestream hos Bet365

Tabell Bundesliga och Spelschema 2021

Klicka på kommande för att se rätt omgång.


Det blir intressant att se vem som vinner den säsongen 2021/2022.

Hela spelschemat och tabellen hittar du här. Du hittar alla matcher med lag som Bayern München, Dortmund, Hamburg, Köln, Borussia Mönchengladbach, Leipzig och många fler.

Live Stream av Bundesliga 2021/2022

Under denna säsongen är det Bet365 och Unibet som visar tyska ligan via livestream.

Speltips vinnare av Tyska ligan 2020/2021

Bayern München har totaldominerat Bundesliga de senaste åren och har 6 raka ligasegrar. Inte mycket talar för att något annat lag ska kunna utmana. Nye tränaren Niko Kovac är ett oskrivet kort och har fått ärva en något ålderstigen trupp med Ribery och Robben som snart bör fasas ut. Lägg därtill att Vidal har lämnat för Barcelona kan det möjligen bli ett mellanår för Bayern. Ett nyförvärv har man dock gjort och det är Leon Goretska som kommer bli nyttig på mittfältet. Bakåt ser det fortsatt starkt ut och vi ser ingen egentlig utmanare till Bayern i år heller.

Leipzig som har en stark ägare med mycket pengar har tappat Keita till Liverpool. Men Emil Forsberg ser ut att bli kvar även om det ryktas till flera storklubbar. Leipzig hade en mellansäsong förra året och vi tror inte att de kan utmana Bayern i år heller

Dortmund har en ny tränare i Lucien Favre som tidigare tränade Borussia Mönchengladbach. Man har på pappret ett starkt lag med spelare som Reus och nya stjärnskottet Sanchez. Kan man få ett par nyförvärv så kan man utmana i toppen av Bundesliga även i år. Dock rår man inte på ett alltför starkt Bayern.

Bayer Leverkusen, Hoffenheim och Schalke 04 har alla dugliga lag men kommer inte att på allvar hota någon av Bayern eller Dortmund i toppen.
Vårt speltips: Bayern München vinner

bundesliga tabell

Vinnarodds Bundesliga 2021

Vinnarodds på Bundesliga ändras kraftigt under säsongens gång. Ett tips är att spela när ditt lag precis förlorat en match då oddset brukar öka en hel del då.

Det går att spela på vinnare av Bundesliga 2021 under hela säsongen och uppdaterade odds finns som vanligt i vår bästa odds jämförelse.

Spela på Bundesliga

När du bettar på den tyska fotbollsligan så är det intressant att läsa tabellen med fullständig hemma och bortastatistik. Det är en ovärderlig kunskap i jakten på vinster. Även spel på Bayern München i form brukar vara ett bra spel när det gäller Tysklands högsta liga. Dortmund har i år en stark svit och att hitta ett formstarkt lag innan spelbolagen kan vara ett bra sätt att vinna pengar på tyska ligan!