Hitta bästa odds i vår oddsjämförelse

Här hittar du bästa odds hos alla svenska spelbolag. I vår oddsjämförelse jämför vi 1X2 oddsen hos samtliga svenska spelbolag med svensk licens.

Så här använder du oddsjämförelsen

Det är enkelt att använda oddsjämförelsen på Speltipssidan.se. Du kan antingen söka dig fram till den match eller liga du är intresserad av eller så väljer datum och tittar på allt om spelas den dagen. Du kan även välja vilken typ av sport du vill spela på och då får du bara den sporten i jämförelsen.

När du har hittat din match klickar du in på matchen och då ser du alla odds från de svenska spelbolagen. Här finns inte bara 1X2 odds utan även en mängd andra jämförelser som ex hur det går i första och andra halvlek.

Så här använder du oddsjämförelsen för att hitta bästa odds

Spela till bästa oddset med vår oddsjämförelse

Med hjälp av vår oddsjämförelse så ser du snabbt vilket spelbolag som har bäst odds på det du vill betta på. Att spela där oddset är högst är en långsiktigt vinnande strategi. Skillnaden mellan att spela på ett odds till 3,10 och till 3,30 kan tyckas liten men i det långa loppet är det det som gör skillnad.

I många fall kan man få återbetalning på nära 100% genom att bara titta i oddsjämförelsen och då behövs inte så mycket skicklighet för att vinna. Det gå även i enstaka falla att hitta Surebets. Det är när du kan spela på alla tre utfallen i en match på olika spelbolag och vinna oavsett hur matchen slutar.

Spela med oddsbonusar

Ett annat bra tips är att använda sig av spelbolagens oddsbonusar samtidigt som man spelar på de högsta oddsen. Då har man stora chanser att vinna pengar på sin bonus. Titta gärna i vår lista med sportsbetting bonusar för att se om det är några bra sportbonusar som du inte har tagit del av ännu. De flesta är mycket bra och ger dig extra pengar att spela för.

Det i kombination med att jämföra oddsen och spela hos det spelbolag som har högst är ett sätt att verkligen maximera sin vinster.

✅ Vad är en oddsjämförelse?

En oddsjämföresle jämför odds mellan spelbolag så att du enkelt kan spela där oddset är högst.

✅ Hur kan man vinna mer på betting?

Att spela där oddset är högst är en långsiktigt vinnande strategi. Det hjälper vår oddsjämförelse till med genom att man snabbt kan hitta bästa oddset hos alla spelbolag med svensk spellicens.