Jämför odds Allsvenskan 2024

Jämför odds Allsvenskan 2024 hos svenska spelbolag med licens. Du hittar bästa oddsen hos spelbolagen på alla allsvenska matcher under säsongen. Du behöver inte leta själv utan de vi jämför oddsen åt dig så du snabbt kan hitta det bästa oddset på Allsvenskan.

Längre ner på sidan hittar du spelschema och tabell för hela säsongen.

Bästa oddsen på Allsvenskan

Allsvenskan i fotboll är en av de mest populära serierna i Sverige och vi ger dig de bästa oddsen på Allsvenskan. Du hittar bästa odds på alla storklubbarnas matcher som AIK, Malmö FF, Djurgården, Hammarby, Häcken, IFK Göteborg och många fler. När du jämför odds på Allsvenskan behöver du inte oroa dig för spelbolag som inte har licens. Vi har bara valt ut de allra bästa spelbolagen för att du ska känna dig säker.

När du jämför oddsen kan du ofta se att oddsen ändras väldigt mycket och är du tidig med ditt spel kan du ofta få högre odds på favoriterna än om du närmar dig matchstart då oddsen på favoriterna ofta sjunker. Så vårt tips från Speltipssidan.se är att lägga ditt spel tidigt om det gäller ett favorit spel. Är det ett chansbet är det ofta bättre att vänta närmare matchstart. Du kan även lägga spelet med live och jämföra oddsen samtidigt som matchen pågår. Där kan du ofta fördelaktiga odds då de olika spelbolagen värderar lagen olika.

Jämför odds Allsvenskan 2023

Spelschema Allsvenskan och Tabell

När du jämför odds Allsvenskan 2024 är det bra att ha koll på spelschemat och tabellen. Här nedan ser du en utförlig tabell där du kan jämföra de olika lagen och hur dom har spelat.

Att jämföra odds på Allsvenskan

Varför ska man då jämföra oddsen på Allsvenskan? Jo för vem kan allsvenskan bäst? Jo det är du som är fan till ett allsvenskt lag som har koll på alla spelare och vem som är i form eller inte. Du vet kanske att det är lite turbulens på träningsanläggningen. Detta vet inte alla spelbolag som har odds på Allsvenskan. Därför kan du snabbt via vår oddsjämförelse hitta det spelbolag som har bäst och högst odds på de du vill spela på.

Många spelbolag har ofta en profil som gör att de vill sticka ut och ge dig bättre odds. Ett spelbolag som är extra bra på Allsvenskan är Unibet som är huvudsponsor till Allsvenskan. Du hittar ofta specialodds hos Unibet som sticker ut lite.

Topp 3 spelbolag Allsvenskan

Om vi ska ta ut tre stycken spelbolag med bäst odds på Allsvenskan är det dessa tre spelbolag som vi väljer:

Unibet jämföra oddsBet365 spelbolag Betsson Jämföra odds Allsvenskan

Vinnaroddsen på Allsvenskan

Innan serien startar kanske du vill spela på vem som vinner Allsvenskan. Du hittar de bästa oddsen här och kan jämföra även vinnaroddsen. Dessa oddsen ändras sedan beroende på hur det går i serien. Att jämföra vinnaroddsen är oftast mest intressant innan serien startar. I vår oddsjämförelse kan du se alla vinnarodds innan serien startar samt även de bästa oddsen och spelschemat.

Skyttekung på Allsvenskan

Vem har gjort flest mål i Allsvenskan under säsongen och blir skyttekung? Vi ger dig här statistiken för vem som leder skytteligan i Allsvenskan. Du kan även spela på vem som vinner skytteligan hos de svenska spelbolagen. Du får även statistik om hur många matcher, gula kort och röda kort som spelarna har.

Vilka odds kan jag jämföra på Allsvenskan

Om du går in på valfri match i Allsvenskan finns det en mängd odds att välja på och som du kan jämföra mellan de olika spelbolagen. Dessa olika oddstyper kan du jämföra i vår oddsjämförelse som är de vanligaste:

1X2 – är spelet där du kan se oddsen på vem som vinner matchen 1:a är för hemmalagets vinst, X så är det oavgjort och är det en 2:a så är det bortalaget som vinner. Du kan spela detta på både fulltid och halvtid.

Totalt över och under – här ska du spela antalet mål och du väljer hur många mål det kommer bli i matchen totalt och du kan välja på 0,5,1,1,5,2,2,5 osv och får olika odds att jämföra.

Asian Handikapp – Här får du odds och kan ge något lag ett försprång eller handikapp. Till exempel att Hemmalaget leder med 0.5 mål vem vinner då. Du får då annorlunda odds mot de vanliga och kan vara kul.

Båda lagen gör mål – Om du tror att båda lagen gör mål ska du satsa på Ja i denna kategori och får då ett odds för det. Om du inte tror det ska du satsa på Nej och får då ett annat odds.

Korrekt Resultat – Här gäller det att tippa rätt slutresultat på matchen. Hos Svenska Spel kallas detta Matchen men de finns bättre odds hos spelbolagen som du kan hitta när du jämför odds på allsvenskan.

Halvtid/Fulltid – Med denna oddstypen gäller det att tippa rätt utfall i båda halvlekarna. Om du tror att det är oavgjort i första halvlek och att hemmalaget vinner andra så är det X 1 du ska tippa. Detta ger mer i odds än om du bara tippar på fulltidsresultatet.

Fler oddstyper att jämföra odds på

Förutom dessa oddstyper som vi gått igenom ovan finns det en mängd andra oddstyper du kan spela och jämföra odds på. Dessa är:

 • Första laget att göra mål
 • Ojämnt eller jämnt
 • Oavgjort inget spel
 • Dubbelchans
 • Europeiskt Handikapp
 • Nästa mål
 • Vinna och hålla nollan
 • Vinna båda halvlekar
 • Göra mål i båda halvlekar
 • Underläge till seger
 • Total Corners, Hörnor
✅ Kan jag jämföra odds på Allsvenskan?

Ja hos oss hittar du de bästa oddsen och kan jämföra odds Allsvenskan från de bästa svenska spelbolagen med licens.

✅ Varför ska jag jämföra odds?

Att spela där oddset är högst är en långsiktigt vinnande strategi. Det hjälper vår oddsjämförelse på Allsvenskan till med genom att man snabbt kan hitta bästa oddset hos alla spelbolag med svensk spellicens.

🔥 Var hittar jag de bästa oddsen?

Om du tittar i vår oddsjämförelse på Allsvenskan hittar du snabbt de spelbolag som har bäst odds på den matchen du vill spela på.