Franska Ligan

Franska ligan 2019/2020 blev inställd pga corona och PSG blev korat mästare. De siktar på att börja den nya säsongen i September. Du hittar en uppdaterat Franska ligan tabell nedan.
Samtliga matcher visas via Free live stream av Unibet

Tabell Franska Ligan och Spelschema 2020


Franska ligan 2019/2020 startade 9 augusti 2019 och avslutas 23 maj 2020. Här hittar du spelschema för PSG, Monaco, Lyon, Bordeaux, Marseille, Lille och alla andra bra lag i Frankrike säsongen 2019/2020! Dessutom uppdaterad Ligue 1 Tabell ovan.

Live Stream Ligue 1 under 2020

Unibet visar samtliga matcher i franska ligan vilket gör att du kan se PSG väg mot ligatiteln. De visar även alla matcher med bra lag som Monaco, Lyon och Marseille. Du ser alla matcher gratis så länge du har pengar på ditt spelkonto.

Betting bonusar

Vill du spela på Ligue 1 så kan du prova något av dessa två förmånliga bonusar för att öka dina vinstchanser ytterligare:
Betsson – 100% upp till 1000 kr i bonus. Sätt in 1000 kr och spela med totalt 2000 kr!

Speltips Franska ligan 2020

PSG att de ska vinna franska ligan räknar nog de flesta med. Med spelare som Neymar, Cavani och Mbappe är det inte många försvar som kan stå emot. En ny tränare har blivit klar i Tomas Tuchel som tidigare tränade Dortmund.

Monaco får slicka såren efter förra säsongen och kämpa på nytt för att utmana PSG om titeln. Det räcker nog inte tyvärr i år heller utan man får försöka klara andraplatsen i kamp med Marseille.

Marseille är ett annat duktigt lag som kommer ligga med uppe i toppen. Men mot PSG finns nog inget att göra åt i år. Kanske att de kan utmana Monaco om andraplatsen.

Vårt speltips PSG vinner Ligue 1

Franska ligan tabell - Ligue 1

Bästa odds vinnare Franska Ligue 1 2020

Oddsen för att vinna Franska ligan är uppdateras hela tiden men då PSG leder stort är det svårt att hitta några bra spel på denna marknad just nu.

Flera odds hittar du på Bästa odds sidan