Franska Ligan

Ligue 1 säsongen 21/22 startade den 7 aug och pågår till den 21 maj 2022. Här hittar ni en uppdaterad Franska ligan tabell samt spelschema, resultat, målskyttar och odds för Ligue 1. Samtliga matcher visas via Free live stream av Unibet.

Tabell Franska Ligan och Spelschema 2022

Här hittar du spelschema för PSG, Monaco, Lyon, Bordeaux, Marseille, Lille och alla andra bra lag i Frankrike säsongen 2022! Dessutom uppdaterad Ligue 1 Tabell ovan.

Live Stream Ligue 1 under 2022

Unibet visar samtliga matcher i franska ligan vilket gör att du kan se PSG väg mot ligatiteln. Nu är PSG även boostade med värdens bäste fotbollspelare Leo Messi! De visar även alla matcher med bra lag som Monaco, Lyon och Marseille. Du ser alla matcher gratis så länge du har pengar på ditt spelkonto.

Bästa odds på Franska ligans matcher

Här följer bästa odds på kommande omgång i Franska Ligan från de bästa svenska spelbolagen:

Betting bonusar

Vill du spela på Ligue 1 så kan du prova något av dessa två förmånliga bonusar för att öka dina vinstchanser ytterligare:
Betsson – 100% upp till 100 kr i bonus. Sätt in 100 kr och spela med totalt 200 kr!
888Sport – 100% upp till 500 kr. Spela på ett stort utbud av matcher i Ligue 1.

Speltips Franska ligan 2022

PSG att de ska vinna franska ligan 2021/2022 räknar nog de flesta med. Med spelare som Messi ny för säsongen tillsammans med Neymar och Mbappe är det inte många försvar som kan stå emot. De har nu även Mauro Icardi och Angel di Maria i truppen vilket borgar för mer mål. Truppen är något ålderstigen men det finns unga talanger att fylla på med. Där bak finn snu även rutinerade Segio Ramos och på mitten Wijnaldum. Inget annat lag i världen kan mäta sig med PSG sett till stjärnor för närvarande.

Lyon har ett spännande lagbygge på gång men får nog svårt att utmana PSG med deras stjärnfyllda trupp. Är ett av 4 lag som slåss om CL platserna där bakom.

Monaco är andrahandsfavoriter till att vinna om man kollar oddsen och de har ett mycket bra lag om alla får var friska. De kan vara årets överraskning om de får till spelet ordentligt

Vårt speltips PSG vinner Ligue 1

franska ligan

Bästa odds vinnare Franska Ligue 1 2022

Nu finns det nya odds på vinnare av franska ligan! Här är oddsen som de såg ut inför säsongen:
PSG bästa odds 1,12 hos Unibet
Lyon bästa odds 18,00 hos Unibet
Monaco bästa odds 21,00 hos 888Sport
Marseille bästa odds 23,00 hos 888Sport
Lille bästa odds 28,00 hos William Hill
Flera odds hittar du på Bästa odds sidan