Franska Ligan

Franska ligan 2022/23 startade den 5 augusti 2022 och avslutas den 4 juni 2023. Här hittar ni en uppdaterad franska ligan tabell samt spelschema, resultat, målskyttar och odds för Ligue 1. Samtliga matcher visas via live stream av Unibet.

Tabell Franska Ligan och Spelschema 2023

Här hittar du spelschema för PSG, Monaco, Lyon, Bordeaux, Marseille, Lille och alla andra bra lag i Frankrike säsongen 2022! Dessutom uppdaterad Ligue 1 Tabell ovan.

Live Stream Ligue 1 under 2023

Unibet visar samtliga matcher i franska ligan vilket gör att du kan se PSG väg mot ligatiteln. De visar alla matcher med bra lag som PSG, Monaco, Lyon och Marseille. Du ser alla matcher gratis så länge du har pengar på ditt spelkonto.

Bästa odds på Franska ligans matcher

Här följer bästa odds på kommande omgång i Franska Ligan från de bästa svenska spelbolagen:

Speltips Franska ligan 2023

PSG att de ska vinna franska ligan 2022/2023 räknar nog de flesta med. Med spelare som Messi, Neymar och Mbappe är det inte många försvar som kan stå emot. De har nu även Mauro Icardi och Angel di Maria i truppen vilket borgar för mer mål. Truppen är något ålderstigen men det finns unga talanger att fylla på med. Den viktigaste pusselbiten är nu klar då Mbappe har skrivit på ett nytt kontrakt som ryktas ligga på äöver en miljard i Sign-on bonus och den högsta lönen som en spelar någonsin haft.

Marseille var den främsta utmanaren förra säsognen och de har ett bra lag på gång. De kommer nu få spela i CL och det är oklart hur detta påverkar truppen. På hemmaplan kan man hota alla lag och får man igång bortaspelet kanske man kan utmana PSG.

Nice är ett småtrevligt lag som kommer kämpa om Europaplatserna nästa år tippar vi. De slutade på en fin 4:e plats och bör kunna klara detta även i år.

Monaco är tredjehandsfavoriter till att vinna om man kollar oddsen och de har ett mycket bra lag om alla får var friska. De kan vara årets överraskning om de får till spelet ordentligt

Vårt speltips PSG vinner Ligue 1

franska ligan

Bästa odds vinnare Franska Ligue 1 2023

Här är de nya vinnaroddsen för Franska ligan 2022/2023.
PSG bästa odds 1,12 hos William Hill
Lyon bästa odds 15,00 hos Unibet
Marseille bästa odds 18,00 hos Unibet
Monaco bästa odds 21,00 hos Bet365
Rennes bästa odds 34,00 hos Unibet
Nice bästa odds 41,00 hos William Hill

Så här såg oddsen ut inför ligastarten. Fler odds hittar du på Bästa odds sidan

Topp 3 Oddsbonusar för Ligue 1

För den som är duktig på Ligue 1 finns möjligheten att tjäna pengar genom att betta på matcherna. Vill man ha ännu bättre förutsättningar så använder man sig av spelbolagens bonusar. Här är de tre bästa oddsbonusarna på Ligue 1 just nu. Fler bonusar finns på Betsmart.se.

1000 kr i oddsbonus
500 kr i sportbonus
500 kr i Ultrabet