Franska Ligan

Franska ligan 2022/23 startar igen den 6 augusti 2022 och avslutas den 4 juni 2023 och PSG vann ligan 21/22. Här hittar ni en uppdaterad franska ligan tabell samt spelschema, resultat, målskyttar och odds för Ligue 1. Samtliga matcher visas via Free live stream av Unibet.

Tabell Franska Ligan och Spelschema 2022

Här hittar du spelschema för PSG, Monaco, Lyon, Bordeaux, Marseille, Lille och alla andra bra lag i Frankrike säsongen 2022! Dessutom uppdaterad Ligue 1 Tabell ovan.

Live Stream Ligue 1 under 2022

Unibet visar samtliga matcher i franska ligan vilket gör att du kan se PSG väg mot ligatiteln. Nu är PSG även boostade med värdens bäste fotbollspelare Leo Messi! De visar även alla matcher med bra lag som Monaco, Lyon och Marseille. Du ser alla matcher gratis så länge du har pengar på ditt spelkonto.

Bästa odds på Franska ligans matcher

Här följer bästa odds på kommande omgång i Franska Ligan från de bästa svenska spelbolagen:

Betting bonusar

Vill du spela på Ligue 1 så kan du prova något av dessa två förmånliga bonusar för att öka dina vinstchanser ytterligare:
Betsson – 100% upp till 100 kr i bonus. Sätt in 100 kr och spela med totalt 200 kr!
888Sport – 100% upp till 500 kr. Spela på ett stort utbud av matcher i Ligue 1.

Speltips Franska ligan 2022

PSG att de ska vinna franska ligan 2022/2023 räknar nog de flesta med. Med spelare som Messi, Neymar och Mbappe är det inte många försvar som kan stå emot. De har nu även Mauro Icardi och Angel di Maria i truppen vilket borgar för mer mål. Truppen är något ålderstigen men det finns unga talanger att fylla på med. Den viktigaste pusselbiten är nu klar då Mbappe har skrivit på ett nytt kontrakt som ryktas ligga på äöver en miljard i Sign-on bonus och den högsta lönen som en spelar någonsin haft.

Marseille var den främsta utmanaren förra säsognen och de har ett bra lag på gång. De kommer nu få spela i CL och det är oklart hur detta påverkar truppen. På hemmaplan kan man hota alla lag och får man igång bortaspelet kanske man kan utmana PSG.

Nice är ett småtrevligt lag som kommer kämpa om Europaplatserna nästa år tippar vi. De slutade på en fin 4:e plats och bör kunna klara detta även i år.

Monaco är tredjehandsfavoriter till att vinna om man kollar oddsen och de har ett mycket bra lag om alla får var friska. De kan vara årets överraskning om de får till spelet ordentligt

Vårt speltips PSG vinner Ligue 1

franska ligan

Bästa odds vinnare Franska Ligue 1 2022

Det finns ännu inga nya odds för vinnaren av Ligue 1 2022/23 så hrä såg oddsen ut förra säsongen.
PSG bästa odds 1,12 hos Unibet
Lyon bästa odds 18,00 hos Unibet
Monaco bästa odds 21,00 hos 888Sport
Marseille bästa odds 23,00 hos 888Sport
Lille bästa odds 28,00 hos William Hill
Flera odds hittar du på Bästa odds sidan