Om Oss – Kontaktinformation

Speltipssidan.se är en sida som skriver initierade speltips på fotboll och övrig sport. Med betoning på de största ligorna som Premier League, Champions League, La Liga och Serie A. Vi skriver även om Sveriges landskamper och stora evenemang som EM, VM och OS.

Vi har även en del marknadsföring på sidan för att finansiera våra speltips och vi riktar oss enbart till målgruppen över 18 år som får spela. Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter och uppmanar ingen aktivt att spela våra spel. Utan det ska ses som en upplysning och information i första hand.

Om Oss

Vi som skriver på sidan är fotbollsintresserade och spelintresserade och har kollat på sport och fotboll i många år. Om du skulle behöva komma i kontakt med oss så kan du använda eposten info (@) speltipssidan.se eller kontakta oss på Twitter

Om oss

Problem med spel om pengar

Har du eller någon i din närhet problem med spel om pengar rekommenderar vi www.stodlinjen.se

SpelPaus är Spelmyndighetens verktyg för att hjälpa spelare med problem att snabbt och enkelt kunna stänga sig ute från alla typer av spel hos alla spelbolag med svensk spellicens. På Spelpaus kan man stänga av sig från spel i 1 mån, 3 mån, 6 mån eller tills vidare.

Spelmyndigheten kräver även att spelbolag med licens ger alla spelare möjligheten att sätta gränser för sitt spelande. Detta finner man under ikonen ”Spelgränser” hos respektive spelbolag. Alla spelbolag med licens skall dessutom ge sina spelare möjlighet till ett test för att se om hen spelar för mycket. Detta finner man under ikonen ”Självtest” hos respektive spelbolag.