Spanska La Liga

Spanska La Liga tabellen hittar du nedan. La liga är avslutad och Real Madrid blev mästare!
Den nya säsongen i La Liga beräknas starta i september.
Du ser alla matcher i La Liga under säsongen via gratis live stream hos Speltips Unibet

Tabell La Liga och spelschema 2020


Klicka på kommande för att se rätt omgång.


La Liga 2019 vanns av Barcelona i överlägsen stil. Tvåa kom Atletico Madrid och trea blev Real Madrid. Årets säsong i La Liga 2020 startade den 16 augusti 2019 och avslutas 24 maj 2020. Det är som vanligt en trekamp mellan Barcelona och de båda Madridlagen. Här finns även en uppdaterad tabell för La Liga ovanför.

Speltips La Liga 2019 / 2020

Årets La liga är inte olikt föregående säsong då det handlar om tre lag som väntas kunna vinna ligan. Det står som vanligt mellan Real Madrid, Barcelona och utmanaren på senare år Atletico Madrid. Vi går igenom lag för lag och ger dig ett speltips på vem som vinner La Liga!

Real Madrid

Real Madrid kom på en tredje plats förra säsongen och spelet hackade litegranna mot de så kallade mindre lagen. Zidane är på väg tillbaks och har fått fria tyglar i spelarvärvningar. Det kan bli ett intressant år om RFeal lyckade värva ihop ett bra lag som kan utmana i år.

Barcelona

Barcelona vann ligan i överlägsen still förra året och har ett mycket bra lag på gång. Messi och Suarez på topp och nu även Vidal in på mitten står man sig väldigt starkt. Dock så åkte man ut chockartat i Champions League mot Liverpool så nu är Valverde om är trännare inte självskriven längre.

Atletico Madrid

Atletico har tappat Antoine Griezmann till den nya säsongen och det blir ett svårt hål att fylla. Kanske att det blir lite av en mellansäsong för Atlecico i år. Dock så kämpar man alltid och på hemmaplan är man riktigt svårslagna.
Vårt speltips: Barcelona vinner La Liga

Spanska Ligan tabell La Liga

Bästa odds vinnare av La Liga 2019 / 2020

Så här ser oddsen ut en bit in på säsongen .
Barcelona bästa odds 1,73 hos Spanska La Liga 2019
Real Madrid bästa odds 3,25 hos Speltips Unibet
Atletico Madrid bästa odds 8,00 Speltips Unibet
Sevilla bästa odds 101,00 hos Speltips Unibet
Valencia bästa odds 151,00 hos Speltips Unibet
Athletic Bilbao bästa odds 201,00 hos Speltips Unibet
Uppdaterat 2019-09-12