Spanska La Liga

Spanska La Liga 2021/22 säsongen startade den 13 aug 2021 och avslutas den 22 maj 2022. Här hittar ni spelschema, resultat, målskyttar och odds. Du ser alla matcher i La Liga under säsongen via gratis live stream hos Speltips Unibet

Tabell La Liga och spelschema 2022

Bästa odds La Liga matcher

Här följer bästa odds på kommande La Liga omgång med odds från de bästa svenska spelbolagen jämförd:

La Liga 2021 vanns av Atletico Madrid och tvåa kom Real Madrid och därefter Barcelona. Årets säsong i La Liga 2021/2022 startade den 13 augusti och avslutas 22 maj 2022. Det är som vanligt en trekamp mellan Barcelona och de båda Madridlagen. Här finns även en uppdaterad tabell för La Liga ovanför. Barcelona har blivit av med Messi och frågan är hur de ska klara sig. Real Madrid har även de stora problem med skulder.

Speltips La Liga 2022

Årets La liga är inte olikt föregående säsong då det handlar om tre lag som väntas kunna vinna ligan. Det står som vanligt mellan Real Madrid, Barcelona och utmanaren på senare år Atletico Madrid. Vi går igenom lag för lag och ger dig ett speltips på vem som vinner La Liga!

Atletico Madrid

Atletico var vann förra säsongen lite överraskande före Real och Barcelona i La Liga tabellen. De har fått behålla stommen i laget och inga nyckelspelare har flyttat. Kan Suarez fortsätta att ösa in mål finns goda chanser att utmana även i år. Nu på deadline day lyckades man knyta till sig gamle hjälten Antoine Griezmann. Samtidigt som Barcelona och Real Madrid ser svagare ut på många år kan det vara läge för Atletico igen?

Barcelona

Barcelona är i uppror efter att Messi lämnat klubben för PSG.  De saknads väldigt mycket pengar och skulderna hopar sig. Kan de trots detta överleva sommaren och få ett någorlunda slagkraftigt lag kan man aldrig räkna bort katalanerna. Frågan är hur spelet blir utan Messi? Kan nya Depay bli den som löser upp knutarna? Nu kommer man även få klara sig utana Griezman som vände tillbaka till Atletico.

Real Madrid

Real Madrid kom tvåa efter stadsrivalen Atletico och det är inget som fansen uppskattar. Nu krävs det en satsning. Men likt Barcelona har klubben enorma skulder och en något felbalanserad trupp. I sina bästa stunder är de dock fortfarande ett mycket bra lag och ska vara med om slutstriden i La Liga. Carlo Ancelotti verkar ha fått fart på marängerna och det har sett bra ut i ligan

Vårt speltips: Atletico Madrid vinner La Liga

la liga tabell

Bästa odds vinnare av La Liga 2022

Så här såg oddsen ut inför säsongen .
Real Madrid bästa odds 2,20 hos Spanska La Liga 2019
Barcelona bästa odds 3,40 hos Speltips Unibet
Atletico Madrid bästa odds 3,50 Speltips Unibet
Sevilla bästa odds 15,00 hos Speltips Unibet
Real Sociedad bästa odds 51,00 hos Speltips Unibet
Villareal bästa odds 101,00  hos Speltips Unibet
Oddsen var aktuella den 18 augusti 2021

Live stream La Liga 2022

Speltips Unibet har rättigheterna att visa alla matcher i La Liga för säsongen via live stream. Om du vill titta via vanlig tv är det CMORE som har rättigheterna att visa La Liga i Sverige. De tog över rättigheterna under 2019. I tabellen ovan ser du alla tv-tider och matcher som visas på La Liga.