Spanska La Liga

Den nya säsongen i Spanska La Liga startade igång den 12 september 2020 och avslutas 23 maj 2021. Du ser hela spelschemat här nedan. Till helgen 24 oktober är det dags för El Clasico mellan Barcelona-Real Madrid
Du ser alla matcher i La Liga under säsongen via gratis live stream hos Speltips Unibet

Tabell La Liga och spelschema 2020


La Liga 2020 vanns av Real Madrid och två kom Barcelona. Årets säsong i La Liga 2020 startade den 11 september och avslutas 23 maj 2021. Det är som vanligt en trekamp mellan Barcelona och de båda Madridlagen. Här finns även en uppdaterad tabell för La Liga ovanför.

Speltips La Liga 2020 / 2021

Årets La liga är inte olikt föregående säsong då det handlar om tre lag som väntas kunna vinna ligan. Det står som vanligt mellan Real Madrid, Barcelona och utmanaren på senare år Atletico Madrid. Vi går igenom lag för lag och ger dig ett speltips på vem som vinner La Liga!

Real Madrid

Real Madrid vann ligan med 5 poäng förre Barcelona. Det blev en konstig säsong som blev uppskjuten med anledning av coronaviruset. Laget är inne i en generationsväxling och flera av de tongivande spelarna börjar hänga på sista versen. Det finns dock gott om ungdomar som är redo att ta över. Kan Hazard få fart på karriären igen har Real ett sparkapital som kan vara nyttig.

Barcelona

Barcelona är i uppror efter att självaste Messi begärt att få lämna. Fansen skriker på presidentens avgång. En ny coach i Ronald Koeman ska få ordning på skutan och nya spelare är på väg in. Stannar Messi finns det fortfarande en chans att Barca kan utmana Real om titeln. Annars blir det nog svårt. Det finns dock gott om bra spelare kvar i truppen. Men räcker det ända fram? Vi tror inte det.

Atletico Madrid

Atletico var hela 15 poäng efter vinnande Real på tredje plats i La Liga tabellen. Det gick inte riktigt ända fram och vi tror att det blir svårt för Atletico att utmana de båda giganterna. Det blir ett mellanår för atletico vi tror att de klarar en tredje plats.
Vårt speltips: Real Madrid vinner La Liga

Spanska Ligan tabell La Liga

Bästa odds vinnare av La Liga 2020 / 2021

Så här ser oddsen ut en bit in på säsongen .
Real Madrid bästa odds 1,75 hos Spanska La Liga 2019
Barcelona bästa odds 2,50 hos Speltips Unibet
Atletico Madrid bästa odds 12,00 Speltips Unibet
Sevilla bästa odds 26,00 hos Speltips Unibet
Villareal bästa odds 151,00 hos Speltips Unibet
Real Sociedad bästa odds 251,00 hos Speltips Unibet
Oddsen var aktuella den 8 september 2020 och kan komma att ändras

Live stream La Liga 2020/2021

Speltips Unibet har rättigheterna att visa alla matcher i La Liga för säsongen via live stream. Om du vill titta via vanlig tv är det CMORE som har rättigheterna att visa La Liga i Sverige. De tog över rättigheterna under 2019. I tabellen ovan ser du alla tv-tider och matcher som visas på La Liga.