Jämför odds La Liga 2024

Jämför odds La Liga 2024 hos de bästa svenska spelbolagen med licens. Du hittar bästa oddsen hos spelbolagen på alla matcher under den spanska La liga säsongen. Du behöver inte leta själv utan vi jämför oddsen åt dig så du snabbt kan hitta det bästa oddset på alla matcher i La Liga.

Vi har även ett komplett spelschema och tabell längre ner på sidan. Du kan se alla matcherna via live stream hos Unibet

Jämför bästa oddsen på La Liga

La Liga i fotboll är en mycket populär liga i världen och i Sverige. De flesta håller på antingen Barcelona eller Real Madrid men det finns även andra klubbar som har supportrar i Sverige som Atletico och Sevilla. Du hittar bästa odds på alla storklubbarnas matcher som Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Sevilla, Real Sociedad och många fler. När du jämför odds La Liga behöver du inte oroa dig för spelbolag som inte har licens. Vi har bara valt ut de allra bästa svenska spelbolagen för att du ska känna dig säker. Det är dessutom skattefria vinster om du spelar på bolag med en svensk licens.

När du jämför oddsen kan du ofta se att oddsen ändras väldigt mycket och det kan vara bra att vara ute tidigt när en match fått odds på sig. Då har inte spelbolagen hunnit att djupdyka i trupperna och du som är insatt kan ha en fördel här om du lägger ditt odds tidigare.

Jämför odds La Liga

Spelschema La Liga och Tabell

När du kollar odds på La Liga 2024 är det bra att ha koll på spelschemat och tabellen. Här nedan ser du en utförlig tabell där du kan jämföra de olika lagen och hur dom har spelat. Se vilken form och placering de har i ligan.

Att jämföra odds på La Liga

Varför ska man då jämföra oddsen på La Liga? Jo La liga är en mycket populär liga och de flesta spelbolagen har många odds att jämföra på de olika matcherna. Real Madrid och Barcelona är ofta stora favoriter så det gäller att titta noga vilka spelbolag som har de bästa oddsen på vinst hos dom. Men det sker även skrällar ibland särskilt om storlagen spelar i Champions League veckan efter eller innan.

Många spelbolag har ofta en profil som gör att de vill sticka ut och ge dig bättre odds. Ett spelbolag som är extra bra på La Liga är Unibet som även har live stream på alla matcherna i La Liga. Det gör att du kan se alla matcherna samtidigt som du spelar. Då är det perfekt att jämföra odds på La liga live under matchernas gång. Till Unibet

Topp 3 spelbolag La Liga

Om vi ska ta ut tre stycken spelbolag med bäst odds på La Liga är det dessa tre spelbolag som vi väljer:

Unibet jämföra oddsBet365 spelbolag Betsson Jämföra odds La Liga

Vinnaroddsen på La Liga

Innan serien startar kanske du vill spela på vem som vinner La Liga som är den mest populära serien. Du hittar de bästa oddsen här och kan jämföra även vinnaroddsen. Dessa oddsen ändras sedan beroende på hur det går i serien. Att jämföra vinnaroddsen är oftast mest intressant innan serien startar. I vår oddsjämförelse kan du se alla vinnarodds innan serien startar samt även de bästa oddsen och spelschemat. Se nedan för att få de bästa oddsen på vinnaren av La Liga.

Skyttekung på La Liga

Vem har gjort flest mål i La Liga under säsongen och blir skyttekung? Vi ger dig här statistiken för vem som leder skytteligan i La Liga. Du kan även spela på vem som vinner skytteligan hos de svenska spelbolagen. Du får även statistik om hur många matcher, gula kort och röda kort som spelarna har.

Vilka odds kan jag jämföra på La Liga

Om du går in på valfri match i La Liga finns det en mängd odds att välja på och som du kan jämföra mellan de olika spelbolagen. Dessa oddstyper kan du jämföra i vår oddsjämförelse som är de vanligaste:

1X2 – är spelet där du kan se oddsen på vem som vinner matchen 1:a är för hemmalagets vinst. X så är det oavgjort och är det en 2:a så är det bortalaget som vinner. Du kan spela detta på både fulltid och halvtid.

Totalt över och under – här ska du spela antalet mål och du väljer hur många mål det kommer bli i matchen totalt och du kan välja på 0,5,1,1,5,2,2,5 osv och får olika odds att jämföra.

Asian Handikapp – Här får du odds och kan ge något lag ett försprång eller handikapp. Till exempel att Hemmalaget leder med 0.5 mål vem vinner då. Du får då annorlunda odds mot de vanliga och kan vara kul.

Båda lagen gör mål – Om du tror att båda lagen gör mål ska du satsa på Ja i denna kategori och får då ett odds för det. Om du inte tror det ska du satsa på Nej och får då ett annat odds.

Korrekt Resultat – Här gäller det att tippa rätt slutresultat på matchen. Hos Svenska Spel kallas detta Matchen men de finns bättre odds hos spelbolagen som du kan hitta när du jämför odds på La Liga.

Halvtid/Fulltid – Med denna oddstypen gäller det att tippa rätt utfall i båda halvlekarna. Om du tror att det är oavgjort i första halvlek och att hemmalaget vinner andra så är det X 1 du ska tippa. Detta ger mer i odds än om du bara tippar på fulltidsresultatet.

Fler oddstyper att jämföra odds La Liga

Förutom dessa oddstyper som vi gått igenom ovan finns det en mängd andra oddstyper du kan spela och jämföra odds på. Dessa är:

 • Första laget att göra mål
 • Ojämnt eller jämnt
 • Oavgjort inget spel
 • Dubbelchans
 • Europeiskt Handikapp
 • Nästa mål
 • Vinna och hålla nollan
 • Vinna båda halvlekar
 • Göra mål i båda halvlekar
 • Underläge till seger
 • Total Corners, Hörnor
✅ Kan jag jämföra odds på La Liga?

Ja hos oss hittar du de bästa oddsen och kan jämföra odds La Liga från de bästa svenska spelbolagen med licens.

✅ Varför ska jag jämföra odds?

Att spela där oddset är högst är en långsiktigt vinnande strategi. Det hjälper vår oddsjämförelse på La Liga till med genom att man snabbt kan hitta bästa oddset hos alla spelbolag med svensk spellicens. Du hittar även odds på olika speltyper.

🔥 Var hittar jag de bästa oddsen?

Om du tittar i vår oddsjämförelse på La Liga hittar du snabbt de spelbolag som har bäst odds på den matchen du vill spela på.