Bästa odds Man City 2024

Hitta bästa odds Man City 2024 hos de bästa svenska spelbolagen med licens. Du hittar bästa oddsen hos spelbolagen på alla Manchester Citys matcher under säsongen. Jämför odds på Premier League, Champions League, Liga Cupen och Fa-Cupen. Du behöver inte leta själv utan de vi jämför oddsen åt dig så du snabbt kan hitta det bästa oddset på Man Citys alla matcher.

Du hittar även spelschemat för alla matcher som Man City spelar längre ner.

SNABBFAKTA: Manchester City FC

Arena: Etihad med kapacitet för 53400 personer
Grundat: 1880
Ägare: City Football Group Ltd (Abu Dhabi Group)
Websida: mancity.com
Smeknamn: The Blues, The Cityzens
Titlar: 9 liga, 1 Cupvinnarcup, 6 FA-Cup, 8 Liga-cup

Bästa odds på Man City i Premier League

Man City är ett av världens bästa lag och populärt lag hos många svenskar. Här kan du hitta bästa odds på Man Citys alla matcher i Premier League, FA-Cupen, Champions League och liga-cupen.

Spelschema Man Citys matcher

När du letar efter bästa odds Man Citys 2024 är det bra att ha koll på spelschemat och tabellen. Här nedan ser du en utförlig tabell där du ser Man Citys matcher i Premier League.

Bästa odds Man City 2023

Bästa odds Man City i FA-Cupen

Powered by

Bästa odds på Man City i Champions League

Bästa odds på Man City i Ligacupen

Powered by

Om Man Citys historia

Manchester City har en lång historia och den grundades redan 1880. Men deras storhetstid har börjat 2008 då Abu Dhabi Group köpte klubben och började spendera friskt på nya spelare. De har 9 titlar i den högsta serien men de har ännu inte vunnit Champions League. FA-Cupen har de vunnit 6 gånger och ligacupen 8 gånger. Just nu är de världens bästa klubb och har en av de bästa trupperna i världen samt den bästa tränaren i Pep Guardiola.

Kända spelare som spelat i Man City är Kun Aguero, Vincent Kompany, Kevin De Bruyne, Yaya Toure och många fler. Innan 20028 var det en ganska så liten klubb som stod i skuggan av sin lokalrival Man United. Som vann och vann under Ferguson. Nu är det dock omvända roller då Man City lägger beslag på alla titlar.

Topp 3 spelbolag Man City

Om vi ska ta ut tre stycken spelbolag med bäst odds på Man City är det dessa tre spelbolag som vi väljer:

Unibet jämföra oddsBet365 spelbolag Betsson Jämföra odds Premier League

Vinnaroddsen på Premier League

Innan serien startar kanske du vill spela på vem som vinner Premier League som är den mest populära serien. Du hittar de bästa oddsen här och kan jämföra även vinnaroddsen. Manchester City har vunnit 3 raka titlar i Premier League. Klicka bara på Outrights nedan för att få de bästa oddsen på vinnaren av Premier League.

Skyttekung på Premier League

Vem har gjort flest mål i Premier League under säsongen och blir skyttekung? Vi ger dig här statistiken för vem som leder skytteligan i Premier League. Man City har Erling Haaland som har vunnit skytteligan i PL tidigare. Du kan även spela på vem som vinner skytteligan hos de svenska spelbolagen. Du får även statistik om hur många matcher, gula kort och röda kort som spelarna har.

✅ Var hittar du bästa odds på Man City?

Hos oss hittar du de bästa oddsen på Man City i alla turneringar och kan jämföra odds från de bästa svenska spelbolagen med licens.

✅ Varför ska jag jämföra odds?

Att spela där oddset är högst är en långsiktigt vinnande strategi. Det hjälper vår oddsjämförelse på Man City till med genom att man snabbt kan hitta bästa oddset hos alla spelbolag med svensk spellicens. Du hittar även odds på olika speltyper.

🔥 Var hittar jag de bästa oddsen på Man City?

Om du tittar i vår oddsjämförelse på Man City hittar du snabbt de spelbolag som har bäst odds på den matchen du vill spela på.