Speltips Portugal U21 – Spanien U21 20 juni 2017

Vi har ett speltips mellan Portugal U21 – Spanien U21. Stormatch i grupp B när grannländerna möts

Två av turneringens starkaste lag ställs mot varandra under tisdagen i U21-EM:s första riktiga stormöte. Spanien imponerade mest av samtliga lag i premiäromgången när de krossade Makedonien med 5-0 och möter nu ett skickligt Portugal som också vann i sin premiär. Vinnaren från det här mötet har ena foten i semifinal medan förlorarna går en oviss framtid till mötes.

Speltips Portugal U21 - Spanien U21

Speltips Portugal U21 – Spanien U21 20 juni 2017

Med det nya cupformatet där bara ettan är garanterade en semifinalplats blir gruppmatcher som denna väldigt avgörande för turneringen som helhet. Efter varsin seger i omgång ett ser det här ut att bli en ren gruppfinal grannländerna emellan.

I Portugals premiär ställdes laget mot ett skickligt Serbien. Matchen var jämn sett över 90 minuter men ett effektivt Portugal kunde vinna efter mål av Guedes och Fernandes. Mycket av snacket kom dock att handla om Rui Jorges petning av Portugals superstjärna Renato Sanches. Efter att mittfältaren varit starkt bidragande i A-landslagets EM-guld förra sommaren var det nog inte många som trodde att Bayern-spelaren skulle starta på bänken i det yngre landslaget ett år senare. Renato Sanches kom dock in i matchen och stod för en vacker assist i slutminuterna och kanske är han nu extra laddad för att sätta ett stort avtryck mot spanjorerna.

Spanien som inledde med att slå slutspelets förväntade slagpåse Makedonien med 5-0 kliver nu in som favorit mot Portugal. Marco Asensio, som nyligen gjorde mål i Champions League-finalen, följde upp det med att stå för ett hattrick i matchen mot Makedonien. Han är en av Spaniens alla stjärnor i den här turneringen som ska ta laget till guld. För att nå dit behöver spanjorerna en seger här för att känna sig helt säkra på semifinalplatsen. Får de spelet att stämma får Portugal det svårt här. Speltips: (Spanien vinner: 1,89* hos Svenska Spel)

Portugals defensiva tränare Rui Jorge lär dock satsa på att göra det jobbigt för spanjorerna så länge det bara går. Under kvalet höll Portugal nollan vid sju av tio tillfällen så det kan ta lång tid innan Spanien bryter ner sina motståndare på tisdagskvällen. (Under 2,5 mål: 1,76* hos Svenska Spel)

Det står väldigt mycket på spel i den här matchen mellan två av turneringens toppnationer. Vilket lag ska vinna slaget om den iberiska halvön?

Portugal U21 – Spanien U21 EM

Match: Portugal U21 – Spanien U21
Tävling: U21-EM
Plats: Stadion GOSiR (Gdynia)
Tid: 20:45
TV: Eurosport 1
Odds: 1) 3,70 X) 3,22 2) 1,89*
Över 2,5 mål: 1,84 Under 2,5 mål: 1,76*

*Oddsen är semifasta och kan ändras, du hittar de aktuella oddsen här

Spela på matchen hos: Svenska Spel