Allsvenskan

Här hittar du nu en uppdaterad tabell av Allsvenskan 2019 samt ett komplett spelschema med alla resultat och tv-tider. Dessutom bästa odds på vinnare och speltips på Allsvenskan.

Allsvenskan 2019

Se hela spelschemat och alla resultat på Allsvenskan nedan. En uppdaterat tabell med samtliga resultat och form hos lagen kan du också se. Om du vill kunna se alla Allsvenska matcher via live stream behövs ett konto hos Cmore

Följ uppdaterade odds på vinnare 2019 här

Tabell & Spelschema Allsvenskan 2019

Speltips vinnare Allsvenskan 2019

Allsvenskan 2018 vanns av AIK och att de vann guldet var ingen överraskning då de har den bästa truppen. Nu blir det till att försöka försvara guldet och det har visat sig vara svårt genom åren. Lag som Djurgården, Malmö, Östersund, Norrköping och Elfsborg kommer alla vara laddade och vilja ta hem guldet i år. Vi tror att Malmö får tillbaka formen och kommer ha riktigt bra förutsättningar att vinna Allsvenskan 2019 så det blir vårt speltips!

Uppdaterat: Efter att serien har kommit igång är den stora överraskningen IFK Göteborg som har spelat mycket smart och spännande anfallsfotboll. De finns nu i övre delen av tabellen. AIK och IFK Norrköping har inte imponerat så här långt och har mycket att bevisa. Malmö FF har börjat som förväntat och finns i toppen. Så här ser de uppdaterade oddsen ut:

 

Bästa odds vinnare Allsvenskan 2019

Malmö FF bästa odds 1,66 hos Speltips Coolbet
AIK bästa odds 8,00 hos Speltips Coolbet
Häcken bästa odds 9,00 hos Speltips Bwin
Hammarby bästa odds 9,00 hos Speltips Coolbet
IFK Göteborg bästa odds 13,00 hos Speltips Coolbet
Djurgården bästa odds 17,00 hos Speltips Bwin
Östersund bästa odds 51,00 hos Speltips Bwin
Elfsborg bästa odds 67,00 hos Speltips Coolbet
IFK Norrköping bästa odds 67,00 hos Speltips Coolbet
GIF Sundsvall bästa odds 201,00 hos Speltips Coolbet

Odds uppdaterade 2019-05-15

För de senaste oddsen på Allsvenskan kan ni titta in i vår Bästa odds sektion.

Tv tider Allsvenskan

TV tiderna är samma som i tabellen ovan.

Erbjudanden på Allsvenskan 2019

Speltips NordicbetBra oddsbonus på 1000 kr
Bäst oddsbonus på Allsvenskan 2019 finns hos Nordicbet. Hela 1000 kr i bonus och den kan användas för att betta på alla Allsvenskans matcher. Sätt in 1000 kr och du har 2000 kr att spela med! Till Betsson

Speltips Leo Vegas100 % bonus på Allsvenskan!
LeoVegas ger alla sina spelare 100% upp till 2000 kr i bonus på alla odds inklusive Allsvenskan.
Till LeoVegas

Live Stream Allsvenskan 2019

Allsvenskan kan du endast se via C-More denna säsongen och det kostar för närvarande 449 kronor utan bindningstid. Paketet du i så fall väljer heter C-more All sport. Om du binder upp dig för 12 månader kan du få det för 349 kronor i månaden och sparar då 1200 kronor. Ett nytt alternativ om du bara vill se utvalda matcher i Allsvenskan är att du väljer alternativet Mycket Sport som kostar 199 kr för närvarande. Då får du tillgång till nya sportkanalen som visar en utvald match i veckan på SHL och Allsvenskan. Dessutom får du se hela superettan.

Hos C-More kan du även se följande sporter:
– Fotboll: Alla matcher i Allsvenskan, Superettan utvalda matcher från Ligue 1 där bland annat samtliga PSG-matcher ingår.
– Hockey: Alla matcher i SHL, HockeyAllsvenskan och SM-slutspelet.
– Tennis: De flesta och största turneringarna från ATP- och WTA-touren, grand slam-turneringen Wimbledon och matcher från Davis Cup.
– Motorsport: Alla matcher från Elitserien i Speedway och Davis Cup.
– Ridsport: FEI World Cup i dressyr.
– PGA-Touren i golf
– Från januari till april visar C More över 100 försäsongsmatcher inklusive träningsmatcher och turneringar både hemma och utomlands samt alla matcher i Svenska Cupen.
Till Speltips Cmore