Jämför odds Champions League 2024

Jämför odds Champions League 2024 hos de bästa svenska spelbolagen med licens. Du hittar bästa oddsen hos spelbolagen på alla matcher under hela den långa Champions League säsongen. Du behöver inte leta själv utan de vi jämför oddsen åt dig så du snabbt kan hitta det bästa oddset på Champions League.

Vi har även ett komplett spelschema och tabell längre ner på sidan.

Bästa oddsen på Champions League

Champions League i fotboll är en av de mest populära cuperna i världen och i Sverige är den omåttligt populär då den bästa fotbollen spelas där. Många av svenskarna som gillar fotboll generellt gillar att kolla på Champions League. Du hittar bästa odds på alla storklubbarnas matcher som Man City, Real Madrid, Barcelona, Paris SG, Bayern, Napoli, Porto och många fler. När du jämför odds på Champions League behöver du inte oroa dig för spelbolag som inte har licens. Vi har bara valt ut de allra bästa spelbolagen för att du ska känna dig säker.

När du jämför oddsen kan du ofta se att oddsen ändras väldigt mycket och på framförallt spel på Champions League är konkurrensen stenhård så om du jämför och är inne tidigt kan du hitta riktigt fina odds. Eftersom CL är en cup så kan det ibland finnas fina odds på hemmalaget.

Jämför odds Champions League

Spelschema Champions League och grupper

När du jämför odds Champions League 2024 är det bra att ha koll på spelschemat och grupperna. Här nedan ser du en utförlig tabell där du kan jämföra de olika lagen och hur dom har spelat när grupperna är lottade.Att jämföra odds på Champions League

Varför ska man då jämföra oddsen på Champions League? Det finns många spelbolag i världen och alla har de odds på Champions League eftersom att det är världens populäraste fotbollsliga. Därför vill spelbolagen ha bäst odds där så om du jämför odds på Champions League så hittar du garanterat högre odds än om du bara tittar på ett bolag.

Många spelbolag har ofta en profil som gör att de vill sticka ut och ge dig bättre odds. Ett spelbolag som är extra bra på Champions League är Bet365 som har ett enormt utbud av odds. De har ett enormt spelutbud och ofta höga odds på CL. Du hittar ofta specialodds hos Bet365 som sticker ut lite.

Topp 3 spelbolag Champions League

Om vi ska ta ut tre stycken spelbolag med bäst odds på Champions League är det dessa tre spelbolag som vi väljer:

Unibet jämföra oddsBet365 spelbolag Betsson Jämföra odds Champions League

Vinnaroddsen på Champions League

Innan serien startar kanske du vill spela på vem som vinner Champions League som är mycket populär. Du hittar de bästa oddsen här och kan jämföra även vinnaroddsen. Dessa oddsen ändras sedan beroende på hur det går och vilka lag som är kvar. Det är även viktigt att ha koll på lottning av Champions League. I vår oddsjämförelse kan du se alla vinnarodds innan serien startar samt även de bästa oddsen och spelschemat. Se nedan för att få de bästa oddsen på vinnaren av Champions League.

Skyttekung på Champions League

Vem har gjort flest mål i Champions League under säsongen och blir skyttekung? Vi ger dig här statistiken för vem som leder skytteligan i Champions League. Du kan även spela på vem som vinner skytteligan hos de svenska spelbolagen. Du får även statistik om hur många matcher, gula kort och röda kort som spelarna har.

Vilka odds kan jag jämföra på Champions League

Om du går in på valfri match i Champions League finns det en mängd odds att välja på och som du kan jämföra mellan de olika spelbolagen. Dessa oddstyper kan du jämföra i vår oddsjämförelse som är de vanligaste:

1X2 – är spelet där du kan se oddsen på vem som vinner matchen 1:a är för hemmalagets vinst. X så är det oavgjort och är det en 2:a så är det bortalaget som vinner. Du kan spela detta på både fulltid och halvtid.

Totalt över och under – här ska du spela antalet mål och du väljer hur många mål det kommer bli i matchen totalt och du kan välja på 0,5,1,1,5,2,2,5 osv och får olika odds att jämföra.

Asian Handikapp – Här får du odds och kan ge något lag ett försprång eller handikapp. Till exempel att Hemmalaget leder med 0.5 mål vem vinner då. Du får då annorlunda odds mot de vanliga och kan vara kul.

Båda lagen gör mål – Om du tror att båda lagen gör mål ska du satsa på Ja i denna kategori och får då ett odds för det. Om du inte tror det ska du satsa på Nej och får då ett annat odds.

Korrekt Resultat – Här gäller det att tippa rätt slutresultat på matchen. Hos Svenska Spel kallas detta Matchen men de finns bättre odds hos spelbolagen som du kan hitta när du jämför odds på Champions League.

Halvtid/Fulltid – Med denna oddstypen gäller det att tippa rätt utfall i båda halvlekarna. Om du tror att det är oavgjort i första halvlek och att hemmalaget vinner andra så är det X 1 du ska tippa. Detta ger mer i odds än om du bara tippar på fulltidsresultatet.

Fler oddstyper att jämföra odds Champions League

Förutom dessa oddstyper som vi gått igenom ovan finns det en mängd andra oddstyper du kan spela och jämföra odds på. Dessa är:

 • Första laget att göra mål
 • Ojämnt eller jämnt
 • Oavgjort inget spel
 • Dubbelchans
 • Europeiskt Handikapp
 • Nästa mål
 • Vinna och hålla nollan
 • Vinna båda halvlekar
 • Göra mål i båda halvlekar
 • Underläge till seger
 • Total Corners, Hörnor
✅ Kan jag jämföra odds på Champions League?

Ja hos oss hittar du de bästa oddsen och kan jämföra odds Champions League från de bästa svenska spelbolagen med licens.

✅ Varför ska jag jämföra odds?

Att spela där oddset är högst är en långsiktigt vinnande strategi. Det hjälper vår oddsjämförelse på Champions League till med genom att man snabbt kan hitta bästa oddset hos alla spelbolag med svensk spellicens. Du hittar även odds på olika speltyper.

🔥 Var hittar jag de bästa oddsen?

Om du tittar i vår oddsjämförelse på Champions League hittar du snabbt de spelbolag som har bäst odds på den matchen du vill spela på.