Premier League

Premier League säsongen 2022/23 startar den 6 augusti och spelschemat är släppt den 16 juni och du ser hela spelschemat här. Manchester City blev mästare förra året. Här hittar ni spelschema, tabell, resultat, målskyttar och odds.

Spelschema & Tabell Premier League 2022

Här finns hela Premier League spelschemat och resultat för hela säsongen.

Här hittar du spelschema och tabell för samtliga matcher i Premier League med topplag som Man United, Man City, Arsenal, Chelsea, Tottenham och Liverpool.

Bästa odds Premier League matcher

Här följer bästa odds på kommande omgång i Premier League från de bästa svenska spelbolagen:

Spelschema Premier League 2022/23

Spelschemat för Premier League säsongen 2022/23 släpptes den 16 juni och du ser hela spelschemat i tabellen ovan. Nya lag för i år är Nottingham, Fulham och Bournemouth. Burnley, Watford och Norwich åkte ur. Klart är att säsongen börjar tidigare än normalt redan den 6 augusti. De kommer ha ett uppehåll för VM i Qatar mellan 16 november till 26 december. Sista spelomgången blir 28 maj 2023 alltså något senare än vanligt.

Vinnarodds PL 2022/23

Så här ser oddsen ut för PL 2022/2023:

Man City bästa odds 1.67 hos Betway
Liverpool bästa odds 3.25 hos Betway
Chelsea bästa odds 19,00 hos Unibet
Tottenham bästa odds 19 hos Unibet
Man Utd bästa odds 21.00 hos Betway
Arsenal bästa odds 51 hos Unibet
Newcastle bästa odds 67 hos Unibet
Leicester bästa odds 201 hos Betway

Oddsen uppdaterade 14 juni 2022 och kan komma att ändras.

Speltips Premier League 2022 / 2023

Enligt de flesta experter och oddssättare är det Manchester City som kommer vinna igen. Där bakom lurar som vanligt Liverpool, Man United, Chelsea. Men om man får tro alla tips så är det regerande mästarna Man City som tar guldet igen.

Manchester City:

Man City är favoriter att återigen lyfta PL-bucklan, Nu ryktas man även ha gjort klart med Erling Braut Haaland och då får man den strikern som man saknat. De vann PL med 1 poäng före Liverpool förra säsongen och det ser ut att bli ett nytt titelrace mellan dessa två lag. Truppen är fortsatt en av världens bästa och nu siktar man på att även lyfta Champions League bucklan som man saknar. Pep är en av världens bästa tränare och fortsätter även denna säsong.

Liverpool:

Liverpool hade en makalös säsong när man pressade city i ligan till sista omgången. Man vann Ligacupen och Fa-Cupen samt spelar nu final mot Real Madrid i Champions League. I januari gjorde man klar med Luis Diaz och han fick bra fart direkt och kommer nog bara bli ännu bättre med en försäsong i benen. Tills nästa säsong är det klart att Divock Origi lämnar efter att hans kontrakt gått ut. Även Milner är på ett utgående kontrakt och vi får se om han kör en säsong till. Det kommer säkert någon ny till den redan starka truppen. Klopp har även meddelat att han stannar till säsongen 2024 så det blir några goda år till för Liverpool Kan de utmana hela vägen i år?

Chelsea:

Chelsea har bytt ägare och den penningstinna Roman Abrahamovitch har fått lämna över ägandeskapet. Det blir nog inte lika mycket pengar att röra sig med för Chelsea och truppbygget ser osäkert ut just nu. Vilka kommer vara kvar och vilka lämnar. Kan bli en oviss säsong för Chelsea och vi tror inte de kommer kunna utmana de båda giganterna i toppen.

Man Utd:

Man Utd hade en urusel fjolårssäsong och slutade på 6:plats. Truppen är fortfarande felbalanserad och nu behöver man förstärka rejält för att kunna utmana i toppen. Nye tränaren Henk Ten Cate kommer in och ska försöka få ordning på skutan. Det blir nog ett stålbad för många spelare och vi ser med spänning fram emot vad Man Utd kan hitta på. Vi tror dock det är för tidigt för att de ska kunna utmana i den absoluta toppen.

Live Stream Premier League 2022/23

Viaplay har rättigheterna till att sända matcherna i Premier League denna säsong och nytt för i år är att de har rättigheter att visa alla matcher oavsett starttid. Alla matcher visas på Spelbolag Premier League

© TVmatchen.nu – Fotboll på TV

Spelschema PL 2022/2023

I tabellen ovan hittar ni hela spelschemat för PL 2022/2023. Så fort den nya säsongen är klar ser du den även här.

Betting bonusar på Engelsk fotboll

Speltips Unibet – 100% upp till 100 kr i bonus hos Unibet och den unika möjligheten att ta ut dina live bet vinster innan matchen är slut.

Viaplay har rättigheterna till att sända Engelsk toppfotboll.

Du kan även se topplagen i Fa cupen och Ligacupen och under hela säsongen. Dessa matcher visas via live stream hos Speltips Unibet

Vanliga frågor om Premier League tabell

📈 Finns det en Premier League tabell på svenska

📈 Ja i vår tabell hittar du en Premier League tabell helt på svenska med statistik.

📈 Vem leder Engelska Premier League?

📈 I vår tabell ser du alltid en uppdaterad tabell över vem som leder Premier League just nu.

⚽ Var hittar jag vinnarodds på Premier League?

⚽ Så här ser oddsen ut inför säsongsstarten för vinnaren av Premier League 2022/2023:
Man City bästa odds 1.67 hos Betway
Liverpool bästa odds 3.25 hos Betway
Chelsea bästa odds 19,00 hos Unibet
Man Utd bästa odds 21.00 hos Betway

📱 Hur kan jag se Premier League via live stream?

📱 Du kan se de alla matcherna i Premier League via live stream från Viaplay under denna säsongen. Du kan även se gratis live stream av FA-Cupen och Liga-Cupen där Premier League lagen spelar via Unibet stream