Comeon odds bonus

Comeon odds bonus är en av Sveriges bästa sportbonusar och ger nya spelare 200% upp till 1000 kr extra att spela för och den gäller både i datorn och mobilen.
Du får 200% oddsbonus upp till 1000 kr. Sätt in 500 kr så får du 1000 kr ytterligare att spela för. Totalt 1500 kr att spela för på vanliga odds eller livebetting.

Klicka här för din Comeon oddsbonus

Comeon odds bonus

Comeon odds bonus

Comeon odds bonus en av de förmånligasten bonusarna som går att få på svenska marknaden och Comeon är dessutom ett bra spelbolag att spela hos. Här finns bra odds på fotboll i alla de stora ligorna. Här finns ett extra fokus på Premier League då Coemon även sponsrar Liverpool dit du kan vinna resor varje månad.

Gör så här för att hämta din bonus:
1. Registrera ett nytt Comeon konto här
2. Gör en första insättning och få max bonus på 400 kr. Du får bonusen inom fem minuter.
3. Logga in och börja spela för din bonus.

Till Spelbolag Comeon

För att läsa mer om omsättningskrav och kan du läsa här om Comeon bonus

Krysset hos Comeon

Krysset hos Comeon är deras motsvarighet till Svenska spels Stryktipset. Här kan du varje vecka vinna pengar men framförallt kan det ta dig till en fantastiks resa till Liverpool med VIP biljett till Anfield. I Krysset tippar du 1X2 i ett visst antal matcher och den som har spelat på odds under veckan kan gratis lämna in sin kupong.

Comeon live betting

Comeon livebetting är en av de bästa bettingsidorna i mobilen. Här spelar du bättre och enklare än fos nästan alla andra spelbolag. Comeon har satsat stort på sin mobilprodukt och därför är den även bland de bästa som går att spela på. Oddsen hos Comen är bra och liger runt 95% återbetalning. På Premier League ökar det ytterligare och kan ligga upp emot 98%.

Missa inte att använda Comeon fina sportbonus på 400 kr och samtidigt ta del av alla bra odds erbjudanden.