Comeon odds bonus

Comeon odds bonus är en av Sveriges bästa sportbonusar och ger nya spelare 100% upp till 1000 kr extra att spela för och den gäller både i datorn och mobilen. Sätt in 1000 kr så har du totalt 2000 kr att spela för på vanliga odds eller livebetting. ✅ Ny bonus från 21 mars 2022!

Klicka här för din Comeon oddsbonus

Coemon sportbonus

Comeon odds bonus

Comeon odds bonus en av de förmånligaste bonusarna som går att få på svenska marknaden och Comeon är dessutom ett bra spelbolag att spela hos. Här finns bra odds på fotboll i alla de stora ligorna. Här finns ett extra fokus på Premier League och svensk fotboll.

Gör så här för att hämta din bonus:
1. Registrera ett nytt Comeon konto här
2. Gör en första insättning på 1000 kr och få max bonus på 1000 kr. Du får bonusen inom fem minuter.
3. Logga in och börja spela för din bonus. Du måste omsätta insättning + bonus 5x till lägsta odds 2.0 inom 60 dagar

Till Spelbolag Comeon

För att läsa mer om omsättningskrav och kan du läsa här om Comeon oddsbonus

Comeon Speltips

Comeon ger dig ett snabbt och enkelt navigeringssystem för att hitta dina favoritodds. Det finns de mest populära ligorna och sporterna direkt i vänstermarginalen. Oddsen håller god klass med bra variation. Det finns även en sektion med dagens matcher där du hittar de hetaste matcherna att spela på. Det finns också ett stort utbud av esports och en ny funktion med livestreaming av fotboll.

Comeon live betting

Comeon livebetting är en av de bästa bettingsidorna i mobilen. Här spelar du bättre och enklare än hos nästan alla andra spelbolag. Comeon har satsat stort på sin mobilprodukt och därför är den även bland de bästa som går att spela på. Oddsen hos Comen är bra och ligger runt 96% återbetalning. På Premier League ökar det ytterligare och kan ligga upp emot 98%.

Till Comeon

18+, välkomstbonusen gäller endast nya kunder. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr sport- omsättning 5x min 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Klicka här för fullständiga regler & villkor.