Spanska La Liga

La Liga 2018 leds av Barcelona i överlägsen stil. Det blir svårt att stoppa dem i år!

Du ser alla matcher i La Liga under säsongen via gratis live stream hos Speltips Unibet

Spelschema matcher och tabell La Liga 2018

Här hittar du alla matcher för Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Malaga, Valencia, Sevilla och alla andra lag i första ligan i Spanien.
Här finns även en uppdaterad tabell för La Liga.

Speltips La Liga 2018

Årets La liga är inte olikt föregående säsong då det handlar om tre lag som väntas kunna vinna ligan. Det står som vanligt mellan Real Madrid, Barcelona och utmanaren på senare år Atletico Madrid. Vi går igenom lag för lag och ger dig ett speltips på vem som vinner La Liga!

Real Madrid

Real Madrid vann både ligan och Champions League förra året och är världens just nu bästa klubblag. Med Zidane som tränare har man fått harmoni i truppen och alla stjärnorna presterar bra. Bakom den ganska så självklara startelvan finns mängder med talanger som är redo att ta över när de stora stjärnorna lämnat. Med Isco, Asensio och VAsques som pockar på startelvan så finns det bramed uppbackning bakosm Bale, Ronaldo och Benzema. Real har det mest kompletta laget och vinner även i år.

Barcelona

Har tappat en medlem i den fantastiska MSN kedjan. Nämligen Neymar till PSG för 2,2 miljarder. Vem som ska ersätta är ännu inte klart men man har varit ute efter Coutinho i Liverpool och Dembele i Dortmund. Även Hazard i Chelsea har varit på tapeten. Man har ändå kvar Leo Messi och Suarez på topp så man blir fortsatt giftiga. Andres Iniesta börjar bli till åren och är en annan spelare som man ser ut att behöva ersätta snart. Mycket beror på vad som händer innan den 31 augusti när transferfönstret stänger. Klarar man av att ersätta Neymar så kan man på allvar utmana Real. Annars blir det nog tufft.

Atletico Madrid

Atletico har drabbats av ett transferförbud vilket gör att man inte får registrera nya spelare i truppen innan januari 2018. En spelare som flitigast ryktats dit är Diego Costa från Chelsea. Men han kan försv komma i Januari. Därför kommer inte Simeone släppa några av sina spelare innan dess. Madridlaget har fortfarande ett bra lag och kommer säkert skapa problem uppe i toppen även om man inte räcker hela vägen i år. Griezmann är fortfarande kvar och han kommer säkert göra sina mål i år.

Vårt speltips: Real Madrid vinner La Liga

Bästa odds vinnare av La Liga 2017

Real Madrid bästa odds 1,91 hos Speltips Unibet
Barcelona bästa odds 2,15 hos Speltips och vinnarodds La Liga 2017/2018
Atletico Madrid bästa odds 34,00 Speltips Unibet
Sevilla bästa odds 151,00 hos Speltips Unibet
Villareal bästa odds 501,00 hos Speltips och vinnarodds La Liga 2017/2018
Valencia bästa odds 501,00 hos Speltips Unibet
Athletic Bilbao bästa odds 501,00 hos Speltips Unibet
Detta var odddsen inför ligastarten.