Spanska La Liga

La Liga 2016 är en trekamp mellan Barcelona och de båda Madrid lagen! Real Madrid har ett litet grepp om titeln men Barcelona jagar bakom och nu väntar ett Jul-uppehåll.
Du ser alla matcher i La Liga under säsongen via gratis live stream hos Speltips La Liga Bet365

Spelschema matcher och tabell La Liga 2017

Här hittar du alla matcher för Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Malaga, Valencia, Sevilla och alla andra lag i första ligan i Spanien.
Här finns även en uppdaterad tabell för La Liga.

Speltips La Liga 2016 – 2017

Årets La liga är inte olikt föregående säsong då det handlar om tre lag som väntas kunna vinna ligan. Det står som vanligt mellan Real Madrid, Barcelona och utmanaren på senare år Atletico Madrid. Vi går igenom lag för lag och ger dig ett speltips på vem som vinner La Liga!

Barcelona

Förra årets vinnare har behållit stommen med Neymar, Suarez och Messi i spetsen och är favoriter till att vinna även i år. Nyförvärven i år är främst i de bakre leden. Samuel Umtiti, Lucas Digne i backlinjen och Andre Gomez och Denis Suarez på mittfältet. Det som saknas är en riktigt bra anfallare som kan hoppa in om någon av stjärntrion skulle skada sig. Den största förlusten är kanske Dani Alves som nu kommer spela för Juventus. Det ser onekligen lite tunt ut på högerbacken för Barcelona! Kan Messi och de andra där framme hålla samma form finns det goda förutsättningar att vinna La Liga även i år.

Real Madrid

Real Madrid har förstärkt med Alvaro Morata som varit utlånad till Juventus. I övrigt har det varit mycket rykten men de flesta spelare som Zidane vill ha kvar har stannat. Nu återstår det ju några kvar på fönstret men den där stjärnvärvningen har ju uteblivit i år så vi får se vad som händer. Real Madrid var bara 1 poäng efter Barcelona i förra årets La Liga. Man vann dock Champions League igen och det är ett av världens bästa lag. Som vanligt blir det El Classico som kan avgöra vem som vinner ligan. Även mötena med Atletico är viktiga att vinna om man ska ta hem titeln.

Atletico Madrid

EMs skyttekung Griezmann är kvar och nu har man även förstärkt med Kevin Gameiro. Diego Simeones lag blir att räkna med även i år. Kan man fortsätta att ska de stora giganterna och behålla sitt vinnande spel så finns det goda möjligheter till en skräll. Vänsteryttern Gaitan blir också en nykomling som kan bli sevärd. Vi tror dock att man inte kommer att räcka till i år.

Vårt speltips: Barcelona vinner La Liga

Bästa odds vinnare av La Liga 2017

Barcelona bästa odds 1,75 hos Speltips och vinnarodds La Liga 2016/2017
Real Madrid bästa odds 2,50 hos Speltips och vinnarodds La Liga 2016/2017
Atletico Madrid bästa odds 13,00 hos Speltips och vinnarodds La Liga 2016/2017
Sevilla bästa odds 101,00 Speltips och vinnarodds La Liga 2016/2017
Villareal bästa odds 151,00 hos Speltips och vinnarodds La Liga 2016/2017
Valencia bästa odds 151,00 hos Speltips och vinnarodds La Liga 2016/2017

Uppdaterade odds 18 augusti 2016