Spanska La Liga

La Liga 2018 vanns av Barcelona i överlägsen stil. Tvåa kom Atletico Madrid och trea blev Real Madrid. Inför årets säsong i La Liga 2018 / 2019 så är det som vanligt en trekamp mellan Barcelona och de båda madridlagen. Real Madrid har inför säsongen bytt tränare och blivit av med storstjärnan Ronaldo. Barcelona har plockat in Vidal och har kvar stommen från förra året och blir att räkna med även i år.

Uppdaterat! Spanska ligan är jämnare än på många år och det är flera lag som tidigt i alla fall är med och utmanar de stora lagen i toppen.

Du ser alla matcher i La Liga under säsongen via gratis live stream hos Speltips Unibet

Spelschema matcher och tabell La Liga 2019

Här hittar du alla matcher för Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Malaga, Valencia, Sevilla och alla andra lag i första ligan i Spanien.
Här finns även en uppdaterad tabell för La Liga.

Speltips La Liga 2018 / 2019

Årets La liga är inte olikt föregående säsong då det handlar om tre lag som väntas kunna vinna ligan. Det står som vanligt mellan Real Madrid, Barcelona och utmanaren på senare år Atletico Madrid. Vi går igenom lag för lag och ger dig ett speltips på vem som vinner La Liga!

Real Madrid

Real Madrid kom på en tredje plats förra säsongen och spelet hackade litegranna mot de så kallade mindre lagen. Zidane har nu lämnat och Julen Lopetegui har tagit över rodret hos Marängerna. Dessutom har Ronaldo flyttat till Juventus så det blir en ny och spännande tid för Real Madrid. Hur ska de klara sig? Fansen väntar fortfarande på storvärvingen men en pusselbit blev klar när man värvade Thibaut Courtois från Chelsea. Men räcker det för att vinna ligan?

Barcelona

Barcelona vann ligan i överlägsen still förra året och har ett mycket bra lag på gång. Messi och Suarez på topp och nu även Vidal in på mitten står man sig väldigt starkt. Dock har Iniesta slutat och hans sköna flytande spelstil kommer saknas på Nou Camp. Vi tror att Barcelona blir det lag som tar hem La Liga 2019.

Atletico Madrid

Atletico har inte varit på latsidan vad gäller transfers denna säsongen. Man har tappat Torres, Gameiro och Vietto i anfallet men har kvar Costa och Griezmann. Nu har man även värvat in Tomas Lemar som kommer bli ett bra tillskott. Atletico är alltid svårspelade och kommer nog vara med i slaget om titeln även i år. Vi tror dock inte att man rår på Barcelona i år.

Vårt speltips: Barcelona vinner La Liga

Bästa odds vinnare av La Liga 2018 / 2019

Barcelona bästa odds 1,75 hos Speltips Unibet
Real Madrid bästa odds 2,75 hos Speltips Unibet
Atletico Madrid bästa odds 9,50 Speltips Bet365
Valencia bästa odds 101,00 hos Speltips Unibet
Sevilla bästa odds 201,00 hos Speltips Unibet
Villareal bästa odds 251,00 hos Speltips och vinnarodds La Liga 2018/2019
Athletic Bilbao bästa odds 501,00 hos Speltips Unibet
Detta var odddsen inför ligastarten.