Speltips och odds på Eurovision 2023

Vi har speltips och odds på Eurovision 2023. Spela på vinnaren av Eurovision Song Contest till bästa möjliga odds. Finalen avgörs i Liverpool den 13 Maj och för Sverige tävlar i Loreen med låten Tattoo efter att ha tagit sig vidare från semifinalen på tisdagen.

UPPDATERAT! Loreen vann till odds 1,53 ✅

Speltips och odds på Eurovision 2023

Bästa odds på vinnare av Eurovision 2023

Här följer bästa odds på vinnare av Eurovision 2023 hos de svenska spelbolagen.

Sverige bästa odds 1.53 hos Unibet

Finland bästa odds 3.00 hos Unibet

Ukriana bästa odds 15,00 hos Unibet

Israel bästa odds 18.0 hos Unibet

Norge bästa odds 21.0 hos Unibet

Frankrike bästa odds 36,00 hos Unibet

Oddsen uppdaterade 13 maj 2023

Övriga tror vi inte kommer har med slutstriden att göra. Vinnaren bör finnas bland dessa fem favoriter. Vill man spela på ESC hittar finns det bra oddsbonusar att ta del av.

Speltips på Eurovision 2023

Om vi tittar lite på favoriterna så är detta vårt speltips på Eurovision 2023:

Sverige är storfavoriter att vinna Eurovision Song Contest 2023 med Loreen och låten Tattoo. Det är inte bara en stark låt, det är även så att Loreen är älskad av många efter Euphoria som var helt överlägsen vinnare 2012. Många gillar henne och tycker att det var den bästa låten i Eurovisions historia. Så även om Tattoo inte är riktigt lika magisk som Euphoria så är det ändå en mycket bra låt med en artist som Europa älskar. Loreen tog sig enkelt vidare från semifinal 1. Detta tror vi bara kan sluta på ett sätt! Sverige vinner!

Finland är väl egentligen det enda landet tillsammans med Frankrike och Urkriana som hotar Sverige om man tittar på oddsen. Deras bidrag är ”Cha Cha Cha” av Käärijä som är en fartfylld låt med där sångaren dansar på lastpallar. Över lag är detta en rolig låt som mixar olika genrer och som man minns och som kommer komma topp 3. Detta är en riktig publikfavorit och kan faktiskt skrälla. Även Finland gick enkelt vidare från semifinal 1.

Ukraina är enligt oss det enda landet som har någon chans mot Loreen. Främst på grund av att den kan få stora mängder stödröster. Deras bidrag är TVORCHI med låten ”Heart Of Steel”. Detta är en helt okej låt men som inte kommer vinna Eurovision av egen kraft. Men med tanke på att det kan få mycket extraröster är det trots allt en möjlig vinnare.

Övriga länder har ingen chans är vår bedömning.

Om Eurovision Song Contest

Eurovision Song Contest som ofta förkortas till ESC är en årlig musiktävling där stora delar av Europa tävlar. Det är även några få andra länder med som Australien och Israel. världen. Sverige har vunnit tävlingen inte mindre än sex gånger och här är de svenska vinnarna genom åren.

Svenska vinnare av Eurovision
1974 ABBA – Waterloo
1984 Herreys – Diggi loo diggi ley
1991 Carola Häggkvist – Fångad av en stormvind
1999 Charlotte Nilsson – Take me to your heaven
2012 Loreen – Euphoria
2015 Måns Zelmerlöw – Heroes

Och tittar man lite på hur det har gått de senaste åren ser det ut så här.

Senaste årens vinnare av Eurovision Song Contest:
2022 Ukraina – Kalosh Orchestra
2021 Italien – Måneskin
2020 Inställt p.g.a Corona
2019 Nederländerna – Duncan Laurence
2018 Israel – Netta
2017 Portugal – Salvador Sobra
2016 Ukaraina – Jamala
2015 Sverige – Måns Zelmelöw
2014 Österrike – Conchita Wurst
2013 Danmark – Emmelie de Forest
2012 Sverige – Loreen

Robban

Sport och spelintresserad som älskar fotboll och övrig sport. Skriver initierade speltips och har gjort sedan 2010. Kollar mycket Premier League, Champions League och Allsvenskan

Du gillar kanske också...