Betfair oddsbonus

Vi rekommenderar inte Betfair till svenska spelare utan man bör istället välja ett säkrare spelbolag som använder BankID som ex Betsson. Fler bra bettingsidor hittar ni på vår bonussida.

Betfair oddsbonus är på 100% upp till 100 kr. Skapa ett konto via våra länkar och ang kampanjkod SWS100 för att få din bonus

Hämta din Betfair oddsbonus

Betfair oddsbonus

Betfair oddsbonus

Betfair oddsbonus är på 100% upp till 100 kr med våra länkar och kampanjkod SWS100. Sätt in 100 kr och du får 100 kr i gratis spel. Ditt gratisspel får du efter att spelet är avgjort och du får lägga det med minsta odds 1,50.

Gör så här för att hämta ditt freebet hos Betfair:
1. Registrera ett nytt Betfair konto här och använd kampanjkoden SWS100 .
2. Gör en första insättning och få ett gratis spel värt 100 kr.
3. Omsätt bonusen på odds över 1,50 innan uttag.

Till Betfair

Du har 60 dagar på dig att omsätta din bonus och du måste vara över 18 år. Läs om fler villkor för Betfair oddsbonusar.

Speltips Betfair oddsbörs

Utöver vanlig sportsbook har Betfair även en oddsbörs (Betfair Betting Exchange) och ett av våra bästa speltips är att lära sig den. Detta är ett ställe att köpa och sälja odds mellan spelare. Då tar Betfair en liten avgift istället och det är du som agerar bookmaker.

De flesta som lever på sin betting har på ett eller annat sätt med sig Betfairs oddsbörs. För den som har bra koll på odds finns chansen att vinna pengar oavsett hur en match slutar. Du kan ex köpa odds på en match tidigt och när oddsen ändras till din fördel säljer du dem och har tjänat pengar oavsett hur matchen slutar. Just nu kan du få 500 kr bonus om du spelar i Oddsbörsen. Registrera dig under oddsbörsen med kampanjkod ZSENLR. Du kan då inte få den vanliga oddsbonusen.

Många använder Betfairs oddsbörs för att spela igenom sina sportbonusar och även om vi inte rekommenderar det så finns det många möjligheter med en oddsbörs som kan vara bra att känna till.