Betfair oddsbonus

Betfair oddsbonus är på 100% upp till 1000 kr. Skapa ett konto via våra länkar och ang kampanjkod ZSKAC1 för att få din bonus

Hämta din Betfair oddsbonus

Betfair oddsbonus

Betfair oddsbonus

Betfair oddsbonus är på 100% upp till 1000 kr med våra länkar och kampanjkod ZSKAC1. Sätt in 1000 kr och du får 1000 kr extra i bonus. Omsätt bonusen 8x till minsta odds 1,70 innan uttag kan göras.

Gör så här för att hämta ditt freebet hos Betfair:
1. Registrera ett nytt Betfair konto här och använd kampanjkoden ZSKAC1 .
2. Gör en första insättning och välj hur stor bonus du vill ha upp till 1000 kr.
3. Omsätt bonusen 8x på odds över 1,70 innan uttag.

Till Betfair

Du har 60 dagar på dig att omsätta din bonus och du måste vara över 18 år. Läs om fler villkor för Betfair oddsbonusar.

Speltips Betfair oddsbörs

Utöver vanlig sportsbook har Betfair även en oddsbörs (Betfair Betting Exchange) och ett av våra bästa speltips är att lära sig den. Detta är ett ställe att köpa och sälja odds mellan spelare. Då tar Betfair en liten avgift istället och det är du som agerar bookmaker.

De flesta som lever på sin betting har på ett eller annat sätt med sig Betfairs oddsbörs. För den som har bra koll på odds finns chansen att vinna pengar oavsett hur en match slutar. Du kan ex köpa odds på en match tidigt och när oddsen ändras till din fördel säljer du dem och har tjänat pengar oavsett hur matchen slutar. Just nu kan du få 450 kr i riskfritt spel om du spelar i Oddsbörsen. Registrera dig under oddsbörsen med kampanjkod FEOSE5. Du kan då inte får oddsbonusen på 1000 kr.

Många använder Betfairs oddsbörs för att spela igenom sina sportbonusar och även om vi inte rekommenderar det så finns det många möjligheter med en oddsbörs som kan vara bra att känna till.