Betfair oddsbonus

Betfair oddsbonus är ett freebet värt 100 kr. Sätt in och spela för 100 kr och du får ett gratisspel värt 100 kr av Betfair.

Hämta din Betfair oddsbonus

Betfair oddsbonus

Betfair oddsbonus

Betfair oddsbonus kommer i form av ett gratisspel. Alla nya spelare som lägger ett första spel i Betfairs sportsbook på 100 kr eller mer till lägsta odds 1.50 får ett 100 kr freebet på sitt spelkonto.

Gör så här för att hämta ditt freebet hos Betfair:
1. Registrera ett nytt Betfair konto här och använd kampanjkoden SWS100.
2. Gör en första insättning och lägg ett spel på 100 kr till minsta odds 1.50.
3. Spela med 100 kr freebet där vinsten är helt utan omsättningskrav.

Till Betfair

Du måste lägga ditt första spel senast 30 dagar efter att du öppnat ditt spelkonto. Detta spel skall vara på minst 100 kr för att du skall få din oddsbonus hos Betfair. Ditt gratisspel kan sedan användas inom 30 dagar och på valfritt odds över 1.5 ggr pengarna. Läs om fler villkor för Betfair oddsbonus.

Speltips Betfair oddsbörs

Utöver vanlig sportsbook har Betfair även en oddsbörs (Betfair Betting Exchange) och ett av våra bästa speltips är att lära sig den. Detta är ett ställe att köpa och sälja odds mellan spelare. Då tar Betfair en liten avgift istället och det är du som agerar bookmaker.

De flesta som lever på sin betting har på ett eller annat sätt med sig Betfairs oddsbörs. För den som har bra koll på odds finns chansen att vinna pengar oavsett hur en match slutar. Du kan ex köpa odds på en match tidigt och när oddsen ändras till din fördel säljer du dem och har tjänat pengar oavsett hur matchen slutar.

Många använder Betfairs oddsbörs för att spela igenom sina sportbonusar och även om vi inte rekommenderar det så finns det många möjligheter med en oddsbörs som kan vara bra att känna till.