Betsson Odds Bonus

Betsson odds bonus är ett mycket förmånligt erbjudande till alla nya spelare med 100% upp till 500 kronor. Gör en insättning på 500 kr eller mer och du får 500 kr extra att spela med.
Klicka här för din Betsson oddsbonus

betsson oddsbonus

Betsson odds bonus

Betsson är ett väletablerat spelbolag i Sverige och de har förbättrat sina odds det senaste. Speciellt oddsen på Premier League är ofta bland de högsta. Betsson har många bra produkter och här finns nåt för varje spelare. One-wallet och säkra insättningar och uttag borgar också för kvalité. Bonusen finns tillgänglig direkt efter att du gjort din första insättning.

Gör så här för att hämta din bonus:
1. Registrera ett nytt betsson konto här
2. Gör en första insättning och du får 100% upp till 500 kr.
3. Bonusen ska omsättas 6x till min 1,80 inom 60 dagar innan uttag.

Till Speltips Betsson

Läs mer om omsättningskrav och villkor för Betsson bonus

Betsson Regler och Villkor för bonusen

  • Erbjudandet är tillgängligt för alla nya kunder.
  • Du måste vara 18 år eller äldre och vara bosatt i Sverige för att ta del av erbjudandet.
  • 18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se
  • Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Minsta insättning 100 kr.  6x omsättningskrav lägsta odds 1,80. Giltig 60 dagar. Reklam.

Betsson speltips

Betsson har en tendens till att ändra sitt odds mycket på de stora matcherna. Det kan skilja stort i odds när du väljer att spela. Ofta satsar Betsson på att ha det högsta oddset några dagar innan matchen spelas för att sedan sjunka något fram till matchstart då konkurrensen om att ha högst odds är som störst. Oavsett när du spelar har Betsson alltid höga odds och återbetalningen på odds spel är ofta runt 97-98%. Betsson har framförallt satsat på svensk hockey där de även är huvudsponsor till Svenska Hockey Ligan SHL. Där hittar du ofta högre odds och erbjudanden än hos konkurrenterna.

Till Betsson