Casumo oddsbonus

Casumo oddsbonus är en av Sveriges bättre bonusar på sport. Här får nya spelare 100 kr i freebet som bonus. Sätt in pengar och lägg ett första spel på 100 kr och få ett 100 kr freebet på sport av Casumo.

Klicka här för din Casumo oddsbonus

Casumo oddsbonus

Casumo oddsbonus

Casumos oddsbonus är ett freebet värt 100 kr. Gör en första insättning och lägga ett kvalificerande spel på minst 100 kronor till lägsta odds 1.60 för för att motta ett freebet på totalt 100 kr. Det är med andra ord 100% sportbonus. Casumo har sedan länge ett stort och bra spelutbud på odds. Från början var de enbart ett casino, men numera är deras sportsbetting riktigt bra. Extra bra är bettingen i mobilen där de kanske har den bästa bettingsidan av alla svenska spelbolag just nu!

Gör så här för att hämta din Casumo bonus:
1. Registrera ett nytt Casumo konto här
2. Gör en första insättning och lägg ett spel på 100 kr.
3. Spela med 100 kr freebet där vinsten är helt utan omsättningskrav.

Till Casumo

För att läsa mer om omsättningskrav, regler och villkor för bonusen rekommenderar vi Betsmart.se som har detaljerad info om Casumos bonus på sport.

Speltips Casumo

Det är ett bra speltips att välja att spela hos Casumo tycker vi. Här finns framförallt en snabb och bra bettingsida med höga odds. På de större matcherna och ligorna är återbetalningen ibland 98% vilket få andra spelbolag kan erbjuda. Här finns alltså höga odds och ett stort spelutbud.

Där Casumos sportsbetting är allra bäst är utan tvekan i mobilen. Här har vi en bettingsida som i första hand skall spelas via mobil eller surfplatta. Då är det både lätt att hitta sina odds och framförallt går det blixtsnabbt.

Värt att nämna är att Casumo använder BankID som inloggningsmetod även det är en bra anledning till att välja Casuno som sin nya bettingsida.