Nordicbet Odds Bonus

Nordicbet odds bonus är en av Sveriges bästa sportbonusar och ger nya spelare 100% upp till 100 kr extra att spela för.
Du får 100% oddsbonus upp till 100 kr. Sätt in 100 kr så får du 100 kr ytterligare att spela för. Totalt 200 kr att spela för på vanliga odds eller livebetting.

Klicka här för din Nordicbet oddsbonus

Nordicbet odds bonus

Nordicbet odds bonus

Nordicbet odds bonus en av de bästa på svenska marknaden och Nordicbet är ett av de bästa spelbolagen att spela hos. Här finns bra odds på fotboll på alla de nordiska marknaderna. Nordicbet har som enda spelbolag spel på div4 fotboll i Sverige. Deras odds är oftast bland dom högsta och du får din oddsbonus direkt efter din insättning.

Gör så här för att hämta din bonus:
1. Registrera ett nytt Nordicbet konto här
2. Gör en första insättning och få max bonus på 100 kr.
3. Du får bonusen inom fem minuter. Din bonus ska omsättas 1 x till lägsta odds 1,50 i
4. Logga in och börja spela för din bonus.

Till Spelbolag Nordicbet

För att läsa mer om omsättningskrav och kan du läsa här om Nordicbet bonus

Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50. 18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se

Live betting och Live streaming hos Nordicbet

Nordicbet har en mycket bra live betting produkt. Du kan spela på alla större matcher som spelas live i mobilen eller via datorn. Nordicbets Live betting har en bra återbetalning på 95-95% och det är bland det högsta som går att få. Live bettingen i mobilen är bland det bästa och du kan lägga spelen direkt utan fördröjning.

Nordicbet har även en bra live streaming tjänst där du kan se många stora sporter och ligor direkt i telefon, dator eller surfplatta. De visar många av de bästa ligorna och även specialköper vissa utvalda matcher som visas exklusivt på Nordicbet för nordiska spelare. I Live streaming utbudet finns bl a fotboll, hockey, tennis, basket och volleyboll.

Missa inte att använda Nordicbets fina sportbonus och samtidigt ta del av alla bra odds kampanjer och erbjudanden.

Nordicbet speltips

Om vi ska nämna nåt om Nordicbet så är det att dom är mästare på nordisk sport. Här finns ett enormt utbud på ligor långt ner i seriesystemen på både fotboll och hockey. Är detta något du är intresserad av så kan vi varmt rekommendera ett spelkonto hos Nordicbet.

Till Nordicbet