Nordicbet Odds Bonus

Nordicbet odds bonus ger nya spelare 100 kr i gratisspel + 50 free spins. Sätt in 100 kr och lägg ett första spel för att få erbjudandet. Spelet måste innehålla ett spel med lägsta odds 1.80 inom 60 dagar. Dina freespins får du på Sweet Bonanza och ska omsättas 35x

Klicka här för din Nordicbet oddsbonus

Nordicbet odds bonus

Nordicbet odds bonus är ett av de bästa spelbolagen att spela hos. Här finns bra odds på fotboll på alla de nordiska marknaderna. Deras odds är oftast bland dom högsta och du får din oddsbonus direkt efter din insättning. Bonusen kan omsättas på odds och trav Nya spelare får dessutom 50 free spins i casinot.

Gör så här för att hämta din bonus:
1. Registrera ett nytt Nordicbet konto här
2. Gör en första insättning på minst 100 kr
3. Lägg ett spel på minst 100 kr till lägsta odds 1,80 så får du 100 kr i gratis spel + 50 free spins.
4. Logga in och börja spela för din bonus. Du behåller eventuella nettovinster.

Till Spelbolag Nordicbet

För att läsa mer om omsättningskrav och kan du läsa här om Nordicbet bonus

Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. Minsta insättning 100 kr. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,80 inom 60 dagar. 18+ år, regler och villkor gäller. Reklam.  stödlinjen.se

Live betting och Live streaming hos Nordicbet

Nordicbet har en mycket bra live betting produkt. Du kan spela på alla större matcher som spelas live i mobilen eller via datorn. Nordicbets Live betting har en bra återbetalning på 95-95% och det är bland det högsta som går att få. Live bettingen i mobilen är bland det bästa och du kan lägga spelen direkt utan fördröjning.

Nordicbet har även en bra live streaming tjänst där du kan se många stora sporter och ligor direkt i telefon, dator eller surfplatta. De visar många av de bästa ligorna och även specialköper vissa utvalda matcher som visas exklusivt på Nordicbet för nordiska spelare. I Live streaming utbudet finns bl a fotboll, hockey, tennis, basket och volleyboll.

Missa inte att använda Nordicbets fina sportbonus och samtidigt ta del av alla bra odds kampanjer och erbjudanden.

Nordicbet speltips

Om vi ska nämna nåt om Nordicbet så är det att dom är mästare på nordisk sport. Här finns ett enormt utbud på ligor långt ner i seriesystemen på både fotboll och hockey. Är detta något du är intresserad av så kan vi varmt rekommendera ett spelkonto hos Nordicbet.

Till Nordicbet