Nordicbet Odds Bonus

Nordicbet odds bonus är en av Sveriges bästa sportbonusar och ger nya spelare 100% upp till 1000 kr extra att spela för.
Du får 100% oddsbonus upp till hela 1000 kr. Sätt in 1000 kr så får du 1000 kr ytterligare att spela för. Totalt 2000 kr att spela för på vanliga odds eller livebetting.

Klicka här för din Nordicbet oddsbonus

Nordicbet odds bonus

Nordicbet odds bonus

Nordicbet odds bonus en av de bästa på svenska marknaden och Nordicbet är ett av de bästa spelbolagen att spela hos. Här finns bra odds på fotboll på alla de nordiska marknaderna. Nordicbet har som enda spelbolag spel på div4 fotboll i Sverige. Deras odds är oftast bland dom högsta och du får din oddsbonus direkt efter din insättning.

Gör så här för att hämta din bonus:
1. Registrera ett nytt Nordicbet konto här
2. Gör en första insättning och få max bonus på 1000 kr. Du får bonusen inom fem minuter.
3. Logga in och börja spela för din bonus.

Till Spelbolag Nordicbet

För att läsa mer om omsättningskrav och kan du läsa här om Nordicbet bonus

Live betting och Live streaming hos Nordicbet

Nordicbet har en mycket bra live betting produkt. Du kan spela på alla större matcher som spelas live i mobilen eller via datorn. Nordicbets Live betting har en bra återbetalning på 95-95% och det är bland det högsta som går att få. Live bettingen i mobilen är bland det bästa och du kan lägga spelen direkt utan fördröjning.

Nordicbet har även en bra live streaming tjänst där du kan se många stora sporter och ligor direkt i telefon, dator eller surfplatta. De visar många av de bästa ligorna och även specialköper vissa utvalda matcher som visas exklusivt på Nordicbet för nordiska spelare. I Live streaming utbudet finns bl a fotboll, hockey, tennis, basket och volleyboll.

Missa inte att använda Nordicbets fina sportbonus på 1000 kr och samtidigt ta del av alla bra odds kampanjer och erbjudanden.