Tipwin oddsbonus

Tipwin oddsbonus är en av Sveriges bättre bonusar på sport. Här får nya spelare 100% upp till 1000 kr i bonus. Sätt in 1000 kr och spela med 2000 kr på odds och liveodds.

Klicka här för din Tipwin oddsbonus

Tipwin oddsbonus

Tipwin oddsbonus

Tipwin är ett av de nya spelbolagen i Sverige och lanseringen skedde under 2020. Tipwin oddsbonus är även den riktigt bra där alla nya spelare kan ta del av en 100% bonus upp till maximalt 1000 kr.

Gör så här för att hämta din Tipwin bonus:
1. Registrera ett nytt Tipwin konto här
2. Gör en första insättning och få max bonus på 1000 kr.
3. Logga in och börja spela för din bonus.

Till Tipwin

Omsättningskravet på bonusen är att din insättning + bonussumma skall omsättas 7 gånger till lägsta oddset 1.80.

För att läsa mer om omsättningskrav och kan du läsa här om Tipwins bonus på odds.

Speltips hos Tipwin

Det är ett bra speltips att välja att spela hos Tipwin tycker vi. Här finns både höga odds och ett enormt stort spelutbud. Med det stora spelutbudet finns, för den som är duktig på odds, möjligheten att hitta förmånliga spel. Här finns även möjligheten att plocka ut vinsterna innan matchen är avslutat så kallad Cash Out.

En annan bra funktion hos Tipwin är att de har statistik att tillgå på alla sporter och ligor. Detta är ett bra verktyg för alla som bettar. Där finns möjliheten att gör bra beräkningar baserat på en stor mängd statistik och fakta. I denna statistik kan man även se vilka odds Tipwin erbjöd på tidigare matcher vilket kan vara intressant.

Ett annat bra speltips är att använda Tipwins funtioner för livebetting. Även här är det möjligt att plocka fram bra underlag för sin betting under pågående matcher. Även denna statistik är utförligare än hos de flesta andra spelbolag. Även den som inte lägger sina spel hos Tipwin kan med fördel ta del av den statistiken.