Unibet odds bonus

Unibet odds bonus är Sveriges bästa sett till de låga omsättningskraven. Du får 100% bonus upp till 2000 kr på alla odds spel.
Du får 100% bonus upp till hela 2000 kr. Sätter du in 2000 kr får du 2000 kr ytterligare att spela för. Totalt 4000 kr att spela för på fasta odds eller live betting.

Nyhet du kan nu också få 500% bonus. Sätt då in 100 kronor och spela med hela 600 kronor totalt. Omsättningskraven blir även då 6x pengarna.

Klicka här för din Unibet oddsbonus

Unibet odds bonus

Unibet odds bonus

Unibet odds bonus är den bästa sett till de låga omsättningskraven. Dessutom är 100% upp till 2000 kr är ovanligt att få när man spelar på sport. Unibet är ett av de största spelbolagen i Sverige och de flesta känner ju till deras aggressiva tv-reklam med bland annat Glenn Hysén. Många svenskar spelar på Unibet och det är ett tryggt och stabilt spelbolag. Deras oddsbonus kan kombineras med Casino och ger dig flera möjligheter. Du har alla dina insatta pengar på ett och samma konto så det är enkelt att spela hos Unibet.

Gör så här för att hämta din bonus:
1. Registrera ett nytt Unibet konto här
2. Klicka i att du vill ha bonusen i registreringsrutan.
3. Gör en första insättning max bonus är hela 2000 kr.
4. Bonusen sätts då in direkt på ditt konto.

Till Spelbolag Unibet

För att läsa mer om omsättningskrav och villkor klicka Unibet bonus på odds.

Unibet live betting

Unibet har en live betting som håller hög klass. Produkten har funnits länge och kan med fördel spelas i mobilen. Unibet har ett utbud som nästan är i klass med Bet365 och då är det stort. Du kan med andra ord spela live på det mesta.

Unibet TV

Unibet TV är Unibets live streaming tjänst där det visas gratis sport i webbläsaren eller mobilen/surfplattan. har ett mycket stort utbud av sport och utöver detta finns mycket bra live streamad sport att tillgå. Du ser ex La Liga och Franska Ligue 1 gratis varje vecka så länge du har pengar på ditt spelkonto.