Unibet odds bonus

Unibet odds bonus är Sveriges bästa sett till de låga omsättningskraven. Du får 100% bonus upp till 100 kr på alla odds spel.
Du får 100% bonus upp till 100 kr. Sätter du in 100 kr så får du 100 kr i freebet utan omsättningskrav!

Klicka här för din Unibet oddsbonus

Unibet odds bonus

Unibet odds bonus

Unibet odds bonus är den bästa i dessa tider då de inte har några omsättningskrav på freebetet. När du gör din fösta insättning får du 100 kr i freebet att använda på valfri sport. Vinner du behåller du vinsten minus insatsen utan omsättningskrav.

Unibet är ett av de största spelbolagen i Sverige och de flesta känner ju till deras aggressiva tv-reklam med bland annat Glenn Hysén. Många svenskar spelar på Unibet och det är ett tryggt och stabilt spelbolag.

Gör så här för att hämta din bonus:
1. Registrera ett nytt Unibet konto här
2. Välj oddsbonusen i registreringsrutan.
3. Gör en första insättning och du får direkt ett gratisspel värt 100 kr.
4. Spela ditt gratisspel och du kan ta ut eventuella vinster utan omsättningskrav.

Till Spelbolag Unibet

För att läsa mer om omsättningskrav och villkor klicka Unibet bonus på odds.

Unibet live betting

Unibet har en live betting som håller hög klass. Produkten har funnits länge och kan med fördel spelas i mobilen. Unibet har ett utbud som nästan är i klass med andra spelbolag och då är det stort. Du kan med andra ord spela live på det mesta.

Unibet TV

Unibet TV är Unibets live streaming tjänst där det visas gratis sport i webbläsaren eller mobilen/surfplattan. har ett mycket stort utbud av sport och utöver detta finns mycket bra live streamad sport att tillgå. Du ser ex La Liga och Franska Ligue 1 gratis varje vecka så länge du har pengar på ditt spelkonto.

Unibet Speltips

Att påstå att Unibet är ett av Sveriges bästa spelbolag är det nog många som håller med om. Det finns alltid spelbara odds och en mycket bra livebetting. Unibet sponsrar även Allsvenskan och Superettan i fotboll och dte gör att de ibland har utökad odds på just de serierna. Hos Unibet hittar du ett komplett spelbolag med både sport, casino och poker. En bra livestreaming av de bästa fotbollsligorna finns också att tillgå.

Till Unibet