Tipwin – Nytt spelbolag i Sverige med 1000 kr i oddsbonus ✅

Tipwin är ett helt nytt spelbolag i Sverige som ger sina nya spelare 100% upp till 1000 kr i oddsbonus. Sätt in 1000 kr och spela med 2000 kr på ett stort utbud av odds. Till Tipwin.

Tipwin - Nytt spelbolag i Sverige med 1000 kr i oddsbonus

100% oddsbonus upp till 1000 kr

Tipwin har en bra bonus till nya spelare som är på 100% upp till 1000 kr. Egentligen får man som ny spelare 100 euro i bonus vilket är närmare 1050 kr. Så vill man maximera bonusen finns det alltå lite drygt 1000 kr att hämta. Den som sätter in 1000 kr har 2000 kr att spela med och det anser vi vara en bra betting bonus.

Villkor för Tipwins oddsbonus:

– Bonus + insättning ska omsättas 5 gånger .
– Minimum odds är 1,80 på dina spel med bonuspengar.
– Du får satsa maximalt 100 euro per spel för att omsätta bonusen.

Detta är en ganska vanlig svensk oddsbonus med rimliga omsättningskrav. De flesta som spelar på odds där återbetalningen par match är ca 95-98% kommer att hitta en hel del värde i denna bonus.

En bra funktion som vi gillar hos denna sportsajt är att de har bra statistik på nästan alla sporter. Här finns utförliga tabeller och info om resultat som kan ge bra underlag inför ett bet.

Tipwin med svensk spellicens

Tipwin har en svensk spellicens och är registrerade hos Spelmyndigheten. Detta betyder att de fungerar med Spelpaus och att de har alla de krav som ställs gällande insatsgränser och liknande. Dock är deras spelsida ännu inte helt översatt till svenska, men då den finns på engelska är det inget stort problem för oss i Sverige.

Tipwin är till skillnad från många andra spelbolag idag i första hand en bettingsida. Här är det odds och livebettings som är deras främsta produkt. Det finns även lite casinospel men det är inget man som sportspelare störs av.

För alla som gillar sportsbetting och att spela på odds tror vi att de kan vara ett intressant alternativ att prova på.

Till Tipwin

✅ Hur får jag 1000 kr oddsbonus hos Tipwin?

✔️ 1. Registrera ett nytt spelkonto på Tipwin.se
✔️ 2. Fyll i dina personuppgifter
✔️ 3. Verifiera ditt spelkonto via email
✔️ 4. Gör en insättning och du får din oddsbonus automatiskt
✔️ 5. Börja spela med din oddsbonus
Tipwin oddsbonus

Robban

Sport och spelintresserad som älskar fotboll och övrig sport. Skriver initierade speltips och har gjort sedan 2010. Kollar mycket Premier League, Champions League och Allsvenskan

Du gillar kanske också...