Bet365 oddsbonus 2024 till nya spelare

Vi listar alla regler och villkor för Bet365 oddsbonus 2024 till nya spelare. Då kan man enkelt se om detta är en sportbonus man vill ta eller inte. Nya kunder får en riktigt bra bonus på ett av av de bästa spelbolagen med svensk licens.

Bet365 oddsbonus 2024 till nya spelare

Bet365 oddsbonus 2024

Bet365 erbjuder en stor och generös oddsbonus till alla nya spelare. De matchar den första insättningen upp till 1500 kr. Bonuspengarna utbetalas som spelkrediter och när du bettar med dessa spelkrediter omvandlas de till riktiga pengar.

Du måste begära att ta din oddsbonus inom 30 dagar från det att du skapade ditt spelkonto. När du väl har tagit din bonus har du sedan 60 dagar på dig att möta omsättningskravet för bonusen.

Omsättningskraven är de absolut bästa bland de svenska spelbolagen. Du kan spela med din bonus till så låga odds som 1.5 ggr pengarna. Spelar du kombinationsspel med din oddsbonus så behöver minst ett av valen på din kupong ha oddset 1.50 ggr pengarna.

Bet365 oddsbonus är på 100% upp till 1500 kr och det är därmed en av de bästa bonusarna i Sverige. Få spelbolag har så generösa villkor som Bet365s oddsbonus så det är en av de oddsbonusar man bör ta anser vi!

Till Bet365

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Så här hämtar du din bonus

 1. Skapa ett konto genom att klicka på ”Bli medlem” hos Bet365
 2. Fyll i alla uppgifter om namn, adress, insättningsgränser, användarnamn och lösenord. (Ej BankID)
 3. Gör din första insättning på minst 50 kr och du får matchande belopp i spelkrediter. Du får upp till 1500 kronor i spelkrediter.
 4. Börja betta med dina spelkrediter, du behöver spela på odds över 1,50 för att det ska räknas till omsättningen.

Snabbfakta Bet365 oddsbonus

Bet365 Oddsbonus
100% upp till 1500 kr
Omsättningskrav 1x
Lägsta odds 1.50
Omsätt inom 60 dagar

Bet365 oddsbonus

Bet365 oddsbonus regler och villkor

 • Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.500 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
 • För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, måste du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.500 kr) inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
 • Om din kvalificerande insättning är 500 kr eller större, kommer du också kvalificera för 100 freespins. Freespins måste accepteras inom 30 dagar från att erbjudandet begärts. För att acceptera dina freespins, öppna ett giltigt spel via Sport och klicka på Acceptera eller gå till Casino eller Games och klicka sedan på Acceptera. Giltiga spel är Book of Horus och Solar Flash.

Övriga regler för oddsbonusen

 • Erbjudandet är tillgängligt för nya kunder som registrerar sig vid eller efter kl. 12.00 brittisk tid den 12 februari 2024.
 • Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer för att kvalificera dig till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till 1.500 kr. Din kvalificerande insättning är din största insättning (begränsad till 1.500 kr) som har gjorts sju dagar innan du begärt erbjudandet. PayPal och paysafecard kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat verifieringsprocessen och något av följande krav är uppfyllt: vi har verifierat en godkänd form av dina identitetshandlingar och du har angett ett postverifieringskod (PVC); eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. För mer information om godkända identitetsdokument, hur du fullbordar Verifiering, eller för att ladda upp dina identitetsdokument, loggar du bara in på ditt konto, går till kontomenyn, sedan Mitt konto och väljer Verifiering. Inom Mitt konto har du även möjligheten att begära att en PVC skickas till din registrerade adress, eller så kan du ange din PVC när du mottagit den.För mer information om godkända identitetshandlingar, hur du fyller i verifieringen, eller för att ladda upp dina identitetsdokument, loggar du bara in på ditt konto, gå till kontomenyn, sedan Mitt konto och välj Verifiering. Inom Ditt konto, har du även möjligheten att begära att en PVC skickas till din registrerade adress, eller så kan du ange din PVC när du har mottagit den.
 • Om din kvalificerande insättning är 500 kr eller större, kommer du också kvalificera för 100 freespins.
 • Du måste begära ditt erbjudande inom 30 dagar från att du registrerade ditt konto.
 • Det största möjliga spelkreditsbeloppet som kan begäras är 1.500 kr. Till exempel, en kvalificerande insättning på 2.000 kr kommer att kvalificeras för 1.500 kr i spelkrediter.

Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas.

18+,  Stödlinjen.seSpelpaus, Spela ansvarsfullt, Klicka här för fullständiga villkor


Robban

Sport och spelintresserad som älskar fotboll och övrig sport. Skriver initierade speltips och har gjort sedan 2010. Kollar mycket Premier League, Champions League och Allsvenskan

Du gillar kanske också...